August 12, 2009

BBQ TIME...

minta maaf ye rakan2.....gambar di bawah agak kurang memuaskan sikit....tapi layan jelah ye........

jom kita bakar satay.......hurmmmmmm...sedap betul satay ayam tu.....

jagung cameron memang sedap....makan mentah pun sedap.....apatah lagi kalau rebus......tapi jagung cameron ni...tak bleh rebus lama2 tau......ala2 rendam dalam air panas je.......pastu makan....fuhh sedap....

My Lovely HB...asyik makan je...tu pasal la aku pun selalu makan.....hehheee

kipas jgn tak kipas.......ni betul2 buat ke atau eksen je ni...hurmmmmm

aku memulanya..hanya nak bergambar ala2 buat kerja la..tapi memang sampai ke sudah kena buat...hehhehehhhehehee....

acara tempek kek kat muka....bagi siapa yg menyambut birthday bulan 8.....hah rasala....

sabar jelah ye mizzie......

matmi pun sabar jelah ye....dan sorang lagi iaitu zam.......SELAMAT HARI JADI.......semoga panjang umur dan di murahkan rezeki....










Sebelah malamnya dia org ada buat BBQ.......hajat di hati aku memang tak sanggup dah nak turun.....tak larat sangat......dah la sejuk...aku plak terlupa bawak 'shall' dan 'jaket' la plak....tak tahan la sejuk la...dah la malas penat plak tu...aku dok kat balkoni dgn HB aku je memula tu...tgk dia org kat bawah memang agak meriahlah sikit......nak jugak turun..tapi malas lagi...


alih2 jam 10 malam HB aku paksa jugak aku turun....huhuhu..nak tak nak turun jelah..........bila dah sampai kat bawah tu .....aku plak yg lebihnya..hehhehe yelah bila dah berjumpa kaum ibu ni memang mcm2 cerita la yg kami bualkan..hehhehhee....dr isu semasa ke isu lapuk dek zaman pun terkeluar....hhehhee..makan pun takdelah banyak sangat...coz masih lagi kenyang makan maggie....cuma aku makan satay...ayam dan jagung je..hahhahahhahhaha......jgn mare ye....tapi ambik dalam kuantiti sikit je tau...huhuhu......


layan gambar ni ye.....dah kehabisan idea dah aku ni....

2 Comments:

Umi Rose said...

perghhh..masuk2 ternampak jagung cameron....best tuuuuu...manis giler....ni yg buat teringin nak carik nih...hisk pantang tengok makanan ni..camno..ahahaha

DatinDiaries said...

Umi Rose: huhuhuhu samalah kita rose..pantang tgk makanan....tapi kan kenapa saya tak dapat masuk blog rose..ada stock lagi ke herbs tu...hehheee