May 30, 2009

KENDURI.......

bergambar kenangan bersama segala hantaran anak buah....


bidang terjun jap....huhuhuhu...kena buat ...yelah dah takde sape yg nak buat kan...kalau bagitau awal2 bolehla aku sediakan apa2 yg patut...hehhehhee......tapi....kira ok la......tak la nampak pucat sangat....

bergambar kenangan bersama pengantin baru......












Bermulalah musim kenduri khawin..........cuti sekolah pun dah nak mula ni..maka dalam masa 2 minggu ni memang banyakla jemputan......tapi banyak jugakla yg aku tak dapat sertai...coz jadual percutiaan dah penuh.....dan memang banyak perancanganla yg perlu aku buat dan anak2....


kebetulan plak....2 keluarga aku ada buat jamuan pada tarikh yg sama.....aku tak dapat datang..yelah kerana semuanya dah di atur awal2 sebelum ni.....aku memohon ampun dan maaf kerana tak dapat hadir...rumah kakak aku kat KB ni pun ada kenduri jugak..tapi aku dah awal2 la pergi dgn family....sediakan apa2 yg patut kerana...pada tarikh tu aku sekeluarga takde kat KB minggu ni.....tapi takpe aku dah jelaskan kenapa dan mengapa...jgn tak pegi coz sebab yg ntah apa2.


minggu ni aku ke kenduri rumah kak ani ( kakak HB )...kat Klang....jamuan yg cukup meriah la dgn sanak saudara.........dan tetamu2 yg hadir.....

4 Comments:

Lily.Lulu said...

ye betul tu kak
cuti sekolah 2 minggu kan
konpem ramai yang kawen dan banyaklah juugak jemputan

makan nasi minyak tak sudah
hehehe
:)

Shifu67 said...

hari ni dah start jemputan bekwoh.... bejukuk2... hari2

mabuk make gulai laa

Shifu67 said...
This comment has been removed by the author.
DatinDiaries said...

Lily: memangla...tapi kalau kat Kelantan memang best...coz dia org akan masak 'GULAI KAWAH'


sHIFU : WEH.....lama weh pah mana.....ho la bekwoh penuhla cuti sekolah ni...