May 7, 2009

ISTERIKU TERSAYANG - DR KU UTK MU....

Seorang lelaki telah menginap di sebuah hotel di KL.
Terdapat sebuah komputer di dalam bilik hotel itu. Dia
pun mengambil keputusan untuk menghantar e-mail kepada
isterinya.



Malangnya, dia telah tersalah taip alamat e-mail
isterinya dan tanpa mengetahui kesilapan itu, dia pun
terus menghantar e-mail tersebut. Di sebuah rumah di
Kedah pula, seorang janda baru sampai ke rumahnya
selepas pulang daripada majlis pengebumian suaminya.
Janda tersebut mengambil keputusan untuk menyemak
e-mailnya untuk melihat sekiranya terdapat mesej
daripada saudara-mara dan teman-temannya. Selepas
membaca e-mail pertama itu si janda tersebut pun
pengsan. Anak lelaki janda tersebut pun bergegas ke
bilik ibunya dan mendapati ibunya terlentang di lantai
dan dia pun membaca mesej di dalam skrin komputer:




To : Isteri kesayanganku
Date : 29 Jan 2009


Subject : Abang telah selamat sampai



Abang tahu Sayang pasti akan terkejut dengan kehadiran
mesej ini. Mereka telah menyediakan komputer di sini
pada ketika ini dan kita boleh menghantar e-mail
kepada sesiapa sahaja terutama insan kesayangan kita.



Abang telah selamat sampai dan telah menginap dengan
aman di sini.. Abang lihat semuanya telah di sediakan
di sini untuk kedatanganmu pada hari esok.Semoga
berjumpa denganmu nanti, Sayang. Abang harap
perjalananmu ke sini nanti lebih bermakna seperti apa
yang telah Abang lalui ketika ini..





*apa perasaan anda kalau anda sendiri mendapat email seperti di atas...hehhehhee......
ini aku copy dr Forum Tempua....penulisnya adalah Wok Yosh a.k.a Yazeil....hehheehe..mcm2 idea yg dia ada...huhuhuhu

5 Comments:

bukhairiah said...

mau beruk tkezut klo mcm nie...

masviona said...

hohoho...konfem saya pun pitam gak if sy yg dpt email tuh....huhuhu

DatinDiaries said...

bukhairiah:hehhehhe..bukan beruk je..segala jenis kat dlm hutan pun terkejut ni......hehhehehhe

masviona: hhehehheah a ah kan tak bleh nak bayangkan....hheheh

Anonymous said...

dah lama email ni

DatinDiaries said...

Anonymous: ah a..memang dah lama....tapi saje je nak letak kat sini..utk di kongsi bersama rakan2 yg lain..
orite...