April 27, 2009

PERSEDIAAN BIRTHDAY DIK YA.....

ha..ni lah dia BIRTHDAY GIRL kali ni.........nanti kita celebrate kat sekolah bersama kawan2 yg lain plak ye....

kacang2 ni semua memang sedap amat sangat tau......

di antara barang2 yg nak letak dalam goodies utk di berikan kepada kawan2nya di sekolah nanti....

separuh dah siap......kanak2 semuanya dalam 150 org kalau tak silap la.....

ni kanak2 paling suka......tapi aku pun suka gak.....yelah...dahla bentuk bear...coloufull lagi....

ni salah satu mainan yg di gemari kanak2......belon ala tradisional...aku zaman kanak2 dulu pun suka jugak benda alah ni...hehhehee

ni plak ala2 mamee la.....sedap jugakla rasanya....

semua barang dah siap di bungkus dgn kemas....tunggu nak bawak ke sekolah je ni ha.....

wah sudah siap tersusun rapi.........











BIRTHDAY lagi.......sampaikan ada sesetengah teman aku bersuara.....FA ni buat celebrate birthday ntah brapa kali setahun la....tapi tu bukan aku punya birthday....cuma org2 yg terdekat dgn aku je....tapi kalau tiba time BIRTHDAY aku plak mcm mana agaknya ye....adakah sambutan yg sama aku akan terima nanti...ntahla....tak tahu nak cakapala...no comment.....


kali ni aku buat BIRTHDAY kat Dik Ya di sekolah plak...memang dah jadi tradisi la....lepas buat kat rumah.....tapi kat rumah tu tarikh tak betul sgtla...kira buat semua skaligus...tapi bila kat sekolah ni tarikh yg betul la.....maka genaplah umur anak bongsu aku ni 4 tahun sekarang...tapi orgnya.....kecik je..hehhehee..kesian plak tgk..padahal makan banyakla jugak......





HAPPY BIRTHDAY 2 DIK YA..............MUMMY ALWAYS LOVE U 4EVER........

2 Comments:

vy said...

Happy Birthday GeGirl!

DatinDiaries said...

VY : TQ...TQ...TQ........mummy dia jawab ye..hhehhehe