April 27, 2009

HARI JADI DIK YA...

ha........cute tak kek Dik Ya ni.........sesuai la kat sekolah.....gambar pun ala2 nak pegi sekolah tu....hehhehhehhe

keluarkan kek dulu...kawan2 dah tak sabar nak makan ni....

nyalakan lilin dulu...apasal Dik Ya tutup mata tu plak...

jom kita nyanyikan lagu Happy Birthday 2 Dik Ya...ramai2 ye..........Happy Birthday 2 u......Happy Birthday 2 u....Happy Birthday 2 Dik Ya....Happy Birthday 2 u........muahhhhhh......

hehhehhe...muncung mulut tiup lilin tu.......



bersama teacher Ann.....dulu cikgu kembar....sekarang ni cikgu Dik Ya plak......cikit lagi cikgu anak lelaki aku plak...hehehhehhehehhehehee


kek utk birthday girl....




cari punya cari anak aku..rupanya ada kat celah tu haaaaa........hehhehe

balik rumah dgn penuh kegembiraan ....yelah nak buat birthday kat sekolah tercapai hajatnya tu....hurmmmmmmm












Kali ni harijadi Dik Ya di sambut kat sekolah plak.......kembar punya giliran lambat lagi.....bulan July nanti turn kembar kat sekolah plak....mcm tulah setiap tahun....paling seronok bila tgk anak2 happy.....



Dik Ya dah genap 4 tahun dah....cepat betul masa berlalu nampaknya.......bila la aku nak dapat anak lelaki plak ye.....sekarang dah ada 3 org anak pompuan...HB aku pun tak sabar nak kan anak lelaki....yelah nak buat teman utk tackle pompuan katanya..huhuhuhuhu....gatai na....takpe aku tak kisah...ye ke tak kisah...hehhehe....takpe HB aku tau aku mcm mana...heh heh heh...apa2 pun jom kita layan gambar ye......coz kepala aku skg dah mula khayal..baru je lepas telan ubat selsema dan ubat batuk nih.....adui........pening.....poning.......

4 Comments:

Dato' S said...

Camner papa leh terlepas JOIN N3 kali ni eikss... hurmmm...

DatinDiaries said...

Dato'S : takpe next time boleh buat yg kembar plak...kembar punya birthday pada 08.07

bOnda said...

hepi beday dik ya!

sOrry la sis ai lambat wish..agak sibuk lately..blOg sdr pun tak sempat nak hapdet..huhuhu

DatinDiaries said...

bonda: hehhehe takpe...ni kali kedua punya buat le ni...huhuhu