April 28, 2009

KONVOI DLM DEMAM....

kami berkonvoi ke KL pada malam tu......sebanyak 12 buah perdana dan 1 honda stream.....

ha ni abg ipar dan kakak aku yg turut serta..bukan selalu dapat mcm ni...tu yg dalam tak sihat pun aku gagahkan jugak dtg ke KL ni.......aku telan 6 biji panadol..tapi tak kebah2 pun demam aku.....

kakak pun baru je pulih dr demam......pastu baru aku yg kena......kesian plak.....dah berapa tak pi sekolah...tak silap aku dekat dgn 2 minggu la anak kembar aku tak pi sekolah ni....memang banyak gilerlah dia org punya homework nanti.....

adik pun demam gak ni.....boleh dikatakan memang satu rumah demam....cuma yg last skali jatuh kat aku.....aku yg paling teruk kena ni........aduiiii.....sakit......huhuhuhu

ariel orgnya memang baik dan jenis yg bersopan.....senantiasa menjaga dgn setiap percakapan yg dituturkan.......ni kalau nak khawin jgn lupa jemput bulan 6 ni ye...hehhehee

bersama2 dgn kawan rapat HB aku......group PROPERD TEMPUA.....

kami dah sampai di tol gombak...menunggu HB aku sampai.....dan terus blah la.....aku nak tidur......tak larat sangat ni...badan terlalu penat...











Hurmmmmmm seperti yg aku bagitau kat story nun di bawah sana pasal keadaan aku .....sekarang ni dah 5 hari demam....tapi dah semakin oklah kalau nak dibandingkan dgn beberapa hari yg lepas...



aku demam agak teruk jugaklah....batuk2 gitu..tapi masih jugak berdegil nak ke KL.sepatutnya HB aku yg balik ke KB...tapi kerana kakak aku berserta dgn kawan2 PROPERD yg lain nak berkonvoi sempena nak tgk FA kat Bukit Jalil..so aku pun apa lagi...demam2 pun nak jugaklah sertai meraka kan..walaupun bawak kereta pun terketar2...tapi sampai jua akhirnya kat KL dgn selamat..


terima kasih aku ucapkan kepada rakan2 PROPERD KB ni kerana sanggup menunggu aku selama 3 jam....aku tak larat nak bawak kereta...sempat tido jap....dan terima kasih kepada shah dan hms kerana sudi bergilir2 bawak kereta aku...tak habis2 dia org asyik dok tanya....sama ada aku ok ke tak nak drive...last skali semasa berhenti makan kat Bentong barulah aku rasa ok sikit...dan drive sendiri sampai ke KL...dan HB aku menunggu aku berserta dgn kawan yg lain selepas tol gombak.....nak pegi makan memang kepala aku dah tak betul sgt....pening2 tak larat giler...balik rumah..HB aku masak maggie je kat aku..hehhehehee....lepas makan aku terus tido....

8 Comments:

masviona said...

uhuksss....siannya kak demam² mkn maggie je...tp xperla dah sbb org tersyg yg buatkan terus jadi sihat ye tak..hiksss

DatinDiaries said...

masviona : huhuhu takde sihatnya...sampai sekarang masih lagi demam ni dik..huhu

bOnda said...

bestnye kOnvOi..
tak penah terserempak ngan prOperd kalO balik klate..kalO jumpa, nak hOn kat u ye sis =)

lily lotus said...

bagus semangat gini, demam2 pun leh join konvoi, hehe...semoga cpt sembuh!

DatinDiaries said...

bonda : boleh aje.....lepas tu pi minum..

lily : dah semakin ok skg ni..ptg nanti nak pi jumpa DR plak...kat Batu Caves

mummysyafie said...

best nye leh konvoi gi kan..lagi jauh lagi best..

mummysyafie said...

jap..lupa nak bagitaw..datin ni lawooo lak. siyess..mmg lawo

DatinDiaries said...

mummysyafie:huhuhuhu.....mummy pun apa kurangnya...kira kita sama2 lawo lah kan..hahhahahha