April 19, 2009

BIRTHDAY CAKE........











Bab harijadi dah pun berakhir........kalau nak letak semua gambar memang pengsan la u all nak tgk nya......so aku ambik atau letak sikit jelah ye...walaupun sebenarnya banyak jugak....hhehehhe



setiap tahun kek yg sama je...hehehhee.....BARBIE memang tak pernah ketinggalan lah.......hehheh cuma design je yg bertukar ganti......tahun ni masih jugak BARBIE....biasa aku letak 3 BARBIE DOLL.....tapi kali ni letak 1 je......coz baju dia pun dah besar......


utk pengetahuan u all jugak...sampai sekarang BARBIE tu tak di usik.....hehehhehee.....ntahla nak makan cam berselera la plak......coz buat drpd Royal Icing.....cam manis je rasanya....tapi kek dah habisla....cuma tang gaun dia je belum di usik.......kira memang dah tak akan makanlah ni..hehhhehe



oklah kita tgk jelah kek pada tahun ni ye....



ni kira dah nak tutupla bab entry pasal birthday.......banyak lagi topic yg dok beratur dok tunggu giliran ni.....adui.......pening kepala di buatnya ni....nak atur satu persatu nih.......

2 Comments:

cik wanie said...

wah ruginya wanie x pergi,
sori yer akak,
apapun meriah majlis akak,
lps nie tunggu majlis wanie pulak kan,
hurm...

miss u akak

DatinDiaries said...

wanie : ah a..nanti sis dtg dgn hubby la ke majlis wanie nanti ye...