March 11, 2009

BOSAN....

Hurmmmmm....hari ni mcm biasa aku keluar dan hantar Dik Ya ke sekolah.....dan mcm biasa jugak aku akan nasi berlauk kat depan sekolah Dik Ya tu.....iaitu kawan aku masa aku sekolah2 dulu.....hari ni aku makan nasi gulai ayam jugak....dan hari ni jugak barula aku tahu yg tukang buat gulai ayam tu adalah kawan aku tu sendiri..pandai jugak dia masak gulai2 ni.....hehhehe....aku pun pandai masak jugaklah.....:-)

dan biasanya lepas hantar Dik Ya ke sekolah....aku terus ke SPA Q...tapi kali ni dah tidak mcm dulu lagi....aku tak tahu nak kemana...so aku balik rumah jelah....rasa cam pelik je...tangan ni plak ringan je nak call SPA tanya..mcm mana perkembangan utk hari ni.......ada customer ke tak...dan mcm2 lagilah....tapi aku kena kuatkan semangat aku dan terima hakikat bahawa itu bukanlah tempatku lagi.....hehhehee....dalam masa 5 bulan ni SPA masih hak aku...cuma pengurusannya je org lain....lepas daripada 5 bulan ni...SPA Q bukan hak milik aku lagi.......aku akan bagi sepenuhnya SPA Q itu kepada org yg akan usahakan dan sambung usaha aku itu.....semoga SPA Q terus gah di Kelantan ......dan terus maju .....itu yg aku harapkan......aku tak nak tgk SPA Q jatuh ..

lepas hantar Dik Ya...aku terus balik rumah dan rilex je.....aku tak nak pikir apa2 lagi...atau buat business apa2 lagi...tahun ni aku nak rehat je...dan insya'allah kalau ada rezeki aku akan bukak business yg baru nanti......cuma tak pasti apa yg aku akan buat....cuma dalam kepala ni hanya ada 1 je..iaitu nak bukak kedai makan...tak kirala kedai yg mcm mana pun..ala2 kopitiam ke....ikan bakar ke......dan mcm2 lah...tu semua akan aku bincangkan dgn HB aku nanti......sekarang ni masa utk aku tenangkan fikiran aku kat rumah je.....

ptg ni aku nak pi ambik kereta kat bengkel plak...aku hantar spray kete tu.......mayb adik lelaki aku yg akan temankan aku......lepas tu kalau berkesempatan aku nak terus hantar servis kereta tu......esok dah nak jalan jauh plak.....nak ke KL bersama anak2 dan mak aku...kan minggu depan dah cuti sekolah...so aku dah free tak payah nak pikir apa2 lagi......cuti sekolah je,....nak kemana2 pun senang......tak serabut nak pikir hal kedai lagi dah..hehehehee..

jap lagi nak keluar ambik anak2 sekolah plak..mcm nilah rutin harian aku....rutin harian yg baru bermulanya hari ni...hehehhehhee.....dan malam nanti lepas ambik anak2 qiraati ..aku nak singgah utk meeting dgn gang2 PROPERD plak....bagi membincangkan acara atau majlis pada 04.04.09 nanti.....fuh agak bz jugak nampaknya aku ni..hehehhe....

4 Comments:

Shifu67 said...

buka kopitiam la... kalau dak pun buka cafe cam hayaki tu... leh kawe tumpang lepak2

DatinDiaries said...

Shifu :..ah a tu la..memang ingat nak bukak kopitiam.......beralih arah la plak..

lily lotus said...

whatever business u venture in...all the best sis ;)...kalau in KL senang sikit nak pergi..hehe

DatinDiaries said...

lily : hehhee...tu dalam perancangan lah....sis memang dah bercadang nak pindah ke KL nanti...tapi nanti tgk keadaan dulu mcm mana....