February 20, 2009

JOM MAKAN......

daging bakar dan nasi putih........

sup...slurppppp...memang best sangat2...dah la pedas....masam2 plak tu....memang sedap sgt...'lunch' kat SPA je....

inilah lauk utk makan malam kami....hehehhehe...memang aku suka sgt dapat makan lauk2 mcm ni.....suka sangat2.........yg pasti BUDU dan PETAI tu ada....hahahhahhhaa.....aku kalau bab2 makan ni...aku tak kisah....aku memang boleh makan...dan pasal tempatnya plak..semua tempat boleh...bukan nak makan kat high calss je..kadang2..... warung2 ni lebih sedap dr hotel2...yg bestnya tu...yg bukak warung pun ada yg pakai FERARRI tau...jgn tak tau plak....Hurmmmmmm....

anak2 aku plak memang suka makan ketam 'rebus' je.....dia org suka ratah je...kalau masak lemak ke...apa2 masak ke...memang dia org tak suka makan...kecuali rebus atau dalam erti kata 'steam'.....( kalau ada yg tak paham ).......bukan anak2 je...aku pun SUKA...hehhehehe...

menjamu selera bersama anak2 tersayang.....


Huuurmmmm.....sementara tunggu anak2 keluar dr sekolah...aku singgahla kat SPA kejap..settle apa yg patut dulu....banyak kerja yg aku kena bereskan...di samping asyik main GAMES je....hehhehe......

hari ni plak aku teringin nak makan sup dengan daging bakar....fuh..bestnya daging bakar yg masih panas2 ni....makan bersama dgn staff2 aku yg lain...dia org pun memang suka..pantang kalau aku nak makan sup..pastilah dia org akan nak.....memang sedap sgt...kedai sup tu..tepi jalan je....jalan pekeliling....nama kedai takdela plak...cuma aku hanya cam bumbungnya yg colour biru tu je...memang sedap sangat...

hari ni memang sampai ke petangla aku kat SPA...biasanya hari khamis ....kalau aku tak ke KL..aku ada sampai ke petangla....yelah kali ni aku tak turun...HB aku yg balik...rindulah....

minggu depan aku plak ke KL...nak jumpa dgn kawan2 blogger ni...tak sabar plak rasanya nak kenal.....aku mengharapkan agar semuanya dapat hadir ye nanti....bolehla saling kenal mengenali di antara satu sama lain....meramaikan lagi kawan....kalau yg dah ada suami dan anak2...bolehla bawak sekali...lagi ramai lagi meriah....ni pertemuan pertama kita...lepas tu kita cadangla pi kemana2 plak lepas tu nanti....BERCUTI BERSAMA RAKAN2 BLOGGER...amacam setuju tak.....saya mcm biasala......nanti saya pegi dgn HB la....

JANGAN LUPA TAU....27HB ..JAM 9.00 MALAM KAT OLD TOWN YAP KWANG SENG....

4 Comments:

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG said...

sj jEr kn wat 0rg lap0..

;)

DatinDiaries said...

hehhehehee.....best tau...makan nasi ulam ni

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG said...

sy kl0 lunch nie saye nyer fav:

nasik putih + sambal belacan + ikan kelisi/ikan talapia bakar + kacang b0t0l/sayur2an + sambal belacan...

sedap hingga berpel0h dahi ku ini..

;)

DatinDiaries said...

fuhhh....memang best sangat2 tu dapat makan mcm tu kan.....