February 17, 2009

CORAT CORET....

betul2 meriah........

mcm takut2 je abg baju hijau ni...hehhehehhehe....



HB aku nih......HB aku nih......hahhahahhaha..bukan apa...kot2 org tak tahu la......mana la tahukan ada yg tak suka ke......lagi tak suka..lagilah kami bertambah sayang........ni sesi di temuramah oleh pihak RTM....wah glamer gitu.....aku ada kat sebelah...saje je selit2 muka..manala tahu kot2 nampak muka aku ke dalam TV...hahhahahhahahhahahha......perasan tahap gaban ........huhuhuhu

hehhehhehhhehe....ala senyum2 malu gitu...........

hurmmmmmmm.....Che Ad ...lain kali jgnla buat aksi mcm ni lagi ye.....huhuhuhuhuhu...........tapi Bontot dia kat mana ye....eiiiiiiii...........hhehehhee

keluarga bahagia........ha...inilah yg aku pernah ceritakan dulu...pasal kembar 3......tgk tu semuanya cute2 dan sihat2........untung plak sekali je bersalin terus dapat 3.....fuh....aku pun nak kembar lelaki la plak.....insya'allah mudah2han ALLAH makbulkan doa kami....

puteri ular.........hati2 dik non...

amboi rilex nampak The Zool ( baju biru )........terima kasih kami ucapkan kepada anda....kerana membaca doa utk kami semua....supaya semuanya dan perjalanan kami sempurna dan alhamdulillah tidak ada yg tak elok berlaku kepada kita semua......dan KENAPA BALIK AWAL....hehhehehe...BLAH LA LU.......

kaum2 ibu dan anak2 melepak kat tangga dulu...sebelum kaum bapak2 memanggil kami......huhuhuhu

memang nampak sgt muka keletihan gitu........time ni memang panas tahap gaban.....

hehhehehhhe...nak jugak dia ye.....takpe2.....gambar anda telah masuk dalam 'datin diaries' yg panas ini......hehhehehhee...panas bagi manusia2 yg jahat mulut dan dengki je......huhuhuhuhu

ni kerja AD la....suka sangat ambik candid ye....sampai aku tak sempat nak bergaya ala2 model keropok gitu.....hehhehee

ha ni plak pasangan suami isteri yg mengikuti aktiviti pada hari itu.....iaitu Farah Ayu dan Shamilica.....wahai manusia2 yg 'kaki sebok' tak payahla nak ubah2 nama aku jadi nama Parah ke.....Porah ke.....aku rasa yg kaki sebok mcm tulah...yg tak laku2 sampai sekarang.....sah memang parah aku kali ni mengata org.....huhuhuhu......

pasangan suami isteri..........Sue dan Ad Towing...

ha ni plak.....gaya dr kaum2 bapak plak.......ehem...ehem...ehem....ada di situ rupanya....hehhehe

WOwww.....di kelilingi oleh kaum2 ibu nampaknya HB aku di situ...hehhehhehe.....











Setelah siap semuanya PART demi PART.......so sekarang tiba la plak masanya utk aku ulaskan pasal VALENTINE'S FAMILY DAY kali ni...hehhehhee....mandai2 je tambah ayat tu sendiri.....sama ada betul atau tak...aku punya suka la kan..hehhehhehe

secara keseluruhan aku perhatikan rata2 berpuashati dan betul2 enjoy dgn aktiviti kali ini...walaupun penat sesangat....tapi hasilnya memang berbaloi....cuma yg tak tahannya..tak mandi tu je.....mau tak panas..dah la baju colour hitam....next time memang dah tak bleh pakai baju colou hitam lagi dah...nak pakai boleh...cuma bukan utk aktiviti seperti ini.....fuh memang betul2 panasla....

aku rasa sesiapa saje yg mengikuti aktiviti itu dr pagi sampaila ke malam.....sampai je rumah terus mandi dan tidur....tanpa ada pesanan2 penaja dah.....

so kat dalam diaries aku ni juga aku selitkan beberapa banyak keping gambar yg di ambik secara 'candid' oleh jurugambar profesional kami.....dan terima kasih juga kepada AD TOWING yg telah email kan gambar2 ni kepada saya......

dan aku juga berharap agar aktiviti seperti ini akan di lakukan setiap bulan.......hehhehhee......

17 Comments:

cik wanie said...

akak,
bestnyer bila tgk gambar2 tue kan,
hurm....

teringin plak nak buat gathering mcm tue,
ehehehehehehe...

akak kat kelantan ker?
dah lama x pegi sana,
teringin nak pegi sana tau:)
hehehehehe

Anonymous said...

Datin...saya tak penah tgk mother in law datin pun...sori la bertanya,masih ade lagi ker?
sbb masa kawin tu,x prasan lak gmbar family hubby datin...ke saya termiss memane..

DatinDiaries said...

mother in law sihat nun di kampungnya...jgn risau.....ada rezeki saya nak hantar dia org pegi HAJI....insya'allah.....niat baik selalunya di berkati..tak gitu dik...


cik wanie...bolehla..bila nak dtg kelantan...nanti sis boleh la bawak keluar makan2 ke..hehhehe.....jalan2 ke....

Dato' S said...

Mak saya sihat!... ada kat kampung.. Cuma gambar2 tak leh dimuatkan kat sini atas sebab2 keselamatan.. (permintaan beliau) Harap maklum...!

Insyallah dia akan ke tanah suci dalam masa yg terdekat ini... di harap anonymous mendoakan kesihatan beliau yer!... Aminnn...

p/s: Nak call mak sy suh buat Nasi dagang lah nanti... huhuhu...

DatinDiaries said...

HURMMMMM........perihatin betul anonymous tu ye....terima kasih ye kerana menjadi pembaca setia DATIN DIARIES ni....ingatkan tak ikuti...rupa2nya MINAT jugak awak yer.....hehhehehee

ani_hasrul said...

alhamdulillah...... baguslah kalau camtu datin,insyaallah..... niat baik selalunyer dipermudahkan segala urusan nyer......dato 's mengidam ker????? huhuhuhuh...........

DatinDiaries said...

mudah2han.....hendaknya...

Anonymous said...

blog menarik...byk citer..sonok lah bace..lagipun orangnye cantik..suaminya hensem..anak2 comel..tu yg minat nk bace...kena lak datin ni tak lokek berbelanja..tu yang rezki murah tu...
-hanamia-

DatinDiaries said...

terima kasih Anonymous (2) ye....jgn lupa jadi pembaca setia 'datin diaries' ni ye....mudah2han rezeki saya akan bertambah murah lagi hendahnya...amin.....

Dato' S said...

Ehemm.. ehemmm... hensome! huhuhu...

ani_hasrul said...

hahahhaha,,,,, lawak ar dato's

DatinDiaries said...

hensem ke....rasanya mcm tak la..betul tak ani....hehhehee

ani_hasrul said...

hahahhaha....kalau x hensem x kan la datin ayu terpikat maut......betul x dato's?????huuhuhuh......jange mare datin......huhuhuh.......

Dato' S said...

Hehehe... thanks ani sbb sokong saya...

huhuhu...

DatinDiaries said...

huhuhuhuhu.......dia yg pikat saya dulu...waaaaa....

ani_hasrul said...

hahahahha.....

DatinDiaries said...

;-)