December 7, 2008

RAMBUT BARU....... :-)

Tgh tunggu giliran nak potong rambut nih....hehhehehhe...pose dulu eikksss...buat kenangan dgn rambut ala2 huru hara tu dulu...hahhahhahhaa

hehehhehe...bergaya dgn rambut baru nampak.....tapi apasal mulut mcm tu ekkkkkkk.....hehhhe

hehhehehhe.....mcm baru nak masuk sekolah je ni.....siap potong rambut lagi tu.....hehhhehhe

singgah kat Farmasi jap...kesian kat HB aku ni...demam selsema plak.......nak cari Vitamin c dan ubat selsema jap......aku malas nak turun...dok dalam kete je......

Macam mana sayang...dah jumpa ke apa yg u nak kat dalam Pharmacy tu.....


Mak aku jgkla yg teringin sangat nak makan satay kat sini...so malam ni lah peluang utk aku bawa dia dtg.......

banyak betul u makan satay ye....emmmm.....penat ke......hehhehhee.....dan mentang2 la rambut baru.....Hurmmmmmm


menjamu selera bersama family di Satay Malaysia, jalan Pengkalan Chepa

Bye Dik Ya sayang.......nanti kang Mummy balik la ye.....

anak2 balik ye...Mummy dgn Papa nak keluar merendek jap.......hahhahhaha





Setelah selesai bab2 daftar sekolah anak bongsu aku tu.......bayar yuran...ambik baju....dan yg belum ambik lagi adalah kasut..stokin dan bag sekolah je....yg tu semua katanya dia org akan call aku minggu depan kot...

lepas tu...temankan HB aku pegi gunting rambut jap.....rambutnya aku tgk dah lain mcm je..nampak huru hara je rambut dia......so aku paksa dan suruh dia gunting rambutla...baru la nampak 'Hushem' sikit......hehhehhehhehe.banyak kerja lain yg masih tertangguh nampaknya hari ni...takpe esok masih ada lagi dan banyak kerja yg nak kena buat esok.....hurmmmm....nak beli kapak...tali ( nak ikat lembu )...pisau dan mcm2 lagilah....itu kat next N3 lah ye.....
lepas temankan HB aku gunting rambut...teringinla plak nak makan satay.....so otw nak balik rumah...aku call adik bongsu aku tu keluar dan bawak..mak dan anak2 utk keluar makan satay Malaysia kat Pengkalan Chepa ni......aku dgn HB keluar lagi berendek la kerjanya kan......nak tidur mata belum mengantuk lagi...so kami berdua nak pegi menjelajah Kopitiam2 yg ada kat sekitar bandar KB ni...huhuhuhuhu

2 Comments:

lily lotus said...

mommy-daddy dating jgn lelama yer..hak hakk

DatinDiaries said...

hehhehe....sekali sekala merendek dik oi.......pukul 2 pagi baru balik...