November 5, 2008

PART 2 - DAH NAK BALIK

ni gambar Raja Perempuan Thailand.......cantik...dan mempunyai kulit yg sangat cantik jgk.....

dah makan separuh baru teringat nak ambik gambar...huhuuhuhu ni lah rupa nasi lemak Thailand.....maaf ye gambar yg kurang memuaskan hhehehehhee

ni kat rumah bapa saudara aku...kami bermalam kat sana la..pagi ni kami memang nak bertolak balik....sambil makan nasi lemak Thailand.....emmmm memang sedap...cuma ada rasa manis je ckit....

ni kakak ....memang suka ambik gambar...tu masih sempat lagi dia ambik gambar dia sendiri....hurmmmmm......

bersama anak bongsu aku......ni plak dalam kete semasa kami semua dah nak bertolak balik ke Malaysia.....

ni anak2 plak tgh dok pilih minyak wangi dan bedak utk kanak2 plak....memang rambang mata la...dgn bekas2 yg cute dan mcm2 bentuk ada......murah dan cantik...bau pun sedap...

ha ni plak model bagi botol cili sos...hehhhehehee.....saje nak cuba mcm mana rasa cili sos kat sana.....tapi jgn risau ada tanda halal tau.....dun worry...yg tak halal dia letak tempat lain.....bulatnya muka model sorang tu...Waaaaaaaaaaaaaa

ni plak aku beli satu kotak air soya VITAMILK.....ingat masa aku mengandungkan anak kembar aku tu sekali beli 10 - 12 kotak terus....memang sedap sgt rasa cam lemak2 dan soya plak rasa sedap sgt....murah pun murah....kat siam ni memang semuanya murah dan sedap....dalam 1 kotak ada 24 botol..

ni kat salah satu pasar raya kat narathiwat....beli apa2 yg patut je...



Aku kat sana hanya 1 malam je...sepatutnya kami semua bermalam 2 malam dan nak ke Hadtyai tapi suami aku plak takde cuti...tapi esok hari bukan pegi keje pun...huhuhuhu.....takde rezeki dia nak kenal Hadtyai kot lagi......takpe kan kita dah plan nak jalan2 je tahun depan..hhehehhe best kan....bolehla ambik peluang sambil2 honeymoon..... ingat tau honeymoon kita bulan january tahun depan....semua dah plan dan tunggu masa nak pegi je....kat mana SURPRISE.......hehhehehe......nanti di bagitau pada next episode....tapi dalam malaysia jgklah.....huhuhu...tapi takpe.....tak kisah kat mana2 pun asalkan kita berdua.......huhuhu dah lari topic aku ni......back 2 normal ok...... sebelum nak balik sempat jgklah kami membeli dan belah hehheheh serta melawat saudara mara aku jgk.....kami bertolak balik lebih kurang jam 4.00 ptg .....

2 Comments:

Dato' S said...

Alhamdulillah... selamat sampai ke tanah air kembali. Duduk negara org terutama thailand ni, hati sentiasa risau jerk!...

Padahal duk USA lama2 tak kisah pun... huhuhuhu...

DatinDiaries said...

huhuhuhu.......