October 28, 2008

OPEN HOUSE LAGI.........

nilah tuan rumahnya SUE.....orgnya cantik....tak larat pun masih sempat nak buat open house...memang rajin betul...padahal 4 hari je lagi nak bersalin.....bagus..bagus...dekat nak bersalin kena lagi aktif baru senang nak bersalin nanti....apa2 pun terima kasih utk AD TOWING dan SUE kerana menjemput kami suami isteri ke rumah anda....oh ye dan satu lagi...rumah u all memang cantik dgn berani main dgn colour.....I LIKE....hhehhehe

ni plak para2 suami sedang menjamu selera....utk pengetahuan suami aku ni plak bila dapat makan tu.....bukan nak tgk kat aku...ajak aku makan pun tak...huhuhuhu........takpe tak kisah...bagi para2 suami makan dulu...barulah para2 isteri plak......kalau bab isteri2 nak makan ni byk plak topicnya dr dok makan.......apa2 pun SUE masakan dia memang best...puding .....keow teow lakna memang sedap sgt.....kalau aku tak diet gerenti aku makan..makan...dan makan....dlm diet pun makan memang tak hengat...hahhahhaa

kat depan mata ni mcm2 makanan yg ada....puding laici pun best sgt....adoiii...semuanya best...aku ni plak nak diet nampak gayanya tak menjadi....oppsss next topic....

ni semasa kat rumah SUE....makanan hurmmmm semuanya sedap2...kalau ikutkan hati memang semuanya aku nak makan tapi sabar..sabar.......apa pun keow teow lakna dia memang best.....( nak makan lagi bleh )



Emmmmm.......memang sekarang ni musim makan2 nampaknya.....niat aku nak diet tu mcm mana.....huhuhuuhuu..takpe2 next topic ye...kali ni salah sorang rakan PPOC iaitu AD TOWING dan ISTERI adakan rumah terbuka....aku pegi bersama suami je.....dan rakan2 lain turut hadir....betul2 meriah...kebetulan malam tu kita org pun nak balik KB....memang lewat giler la kami bertolak...jam 1 pagi baru bertolak balik KB....siap berhenti tidur kat BENTA sampai jam 5 pagi..barula kami bertolak balik KB...

2 Comments:

lily lotus said...

aiyokkk..byk mkn ni sis..how's ur diet..huhuhuhhuu

DatinDiaries said...

huhuhu....diet tak menjadi la nampaknya....Waaaaaa......takpe2 akan di usahakan jgk...hheee