October 23, 2008

ANAKKU...........

kira dik jgn tak kira...kalau boleh bagi lagi diskaun ye....hhehehhhee........takpe akak memang regular kat situ pun....

ni tgh buat promotion ni...........pandai betul kalau anda beli RM50 keatas..anda akan dapat beli dgn harga yg lebih murah lagi bagi barang2 yg dah di sediakan........terima kasih dik bagi kebenaran ambik gambar ni........memang sporting jgk.......hehhehhee.....bulu mata dia cantik..hehe

Butik ANAKKU tgh buat promotion sekarang ni.........Buy One Free One......kebetulan plak kat rumah dah kehabisan stock.....singgahla beli apa2 yg patut kat sini dulu.....

Ehemm.....ehemmm.......amboi lamanya pandang2........tak cukup lagi ke yg ada ni......Hurmmm.....ni kawan aku ni yg sememangnya seksi giler lah.........ni tgh nak cuci rambut ni.....nama dia Miss Anita Mui......hhehhehhee.....orgnya memang sporting.....kawan lama aku......emmmmm Slurrrrpp....hehhehe





Lepas je kerja pertama aku siap...iaitu jumpa doktor......aku buatla kerja sambilan aku yg lain plak...nak beli itu dan ini...nak potong rambut la...dan mcm2 kerjalah.....hari ni plak 1 hari aku tak masuk SPA...mcm malas je nak masuk.....esoklah aku masuk.... tapikan...aku mulakan on diet ni....jumaat ni aku buat open house kat rumah KL...mcm mana la aku nak diet ni...takpe2.......pandai2 la aku control nanti.......

7 Comments:

wheel excavator said...

im here because of few cents for you. just dropping by.

mini excavator said...

thats amazing story.

westendorf loader said...

not bad.

track excavator said...

not bad.

excavator rental said...

im your favorite reader here!

lily lotus said...

suka beli baju kat butik anakku ni ;)

DatinDiaries said...

ah a...sekarang ni memang dah mcm2 pesen2 ada..hehee