April 30, 2010

SUKANYA DIER.....


Akhirnya..sepatutnya aku bagi hadiah ni masa kami kat Cameron esok..tapi tak jadilah..coz aku nak dia terus pakai je apa pemberian aku utknya.dia memang tak tahu apa2 yg aku belikannya hadiah.walaupun dah belated..tapi dapatlah jugak walaupun lambat ye.SELAMAT HARI LAHIR BUAT SUAMI TERSAYANG....semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki serta kekalkanlah perkhawinan kami berdua...Amin..

Sebelum aku nak keluar rumah ..aku serahkan pemberianku ini.dan ternya nampaknya dia cam terkejut dgn surprise aku kali ni.walaupun nak cepat..tapi sempat lagi tu bagi aku bagi pose..hehhehhee..


Tadaaa jam baru...cantik ..aku pun suka jam ni..tapi yg pompuan takde la plak.kalau ada pun tak bleh beli jgk coz $$$$ dah takde.hahhahahhaha.bukan setakat jam je yg memang cabtik tapi kotak jam pun cantik..


Suspen je kan..slow jek dia bukak kotak jam ni...cam 'kenaleng' pun ada jugak HB aku ni time nih.mesti tak sabar2 nak tgk mcm mana rupa bentuk jam yg aku bagi.dan ternyata aku tahu dia memang suka yg teramat sangat.dan dengan wajahnya yg tak berapa nak terkejut sangat tuh...dia terus tersenyum...suka tgk keadaan diri u yg gembira time nih dan sambil2 dok belek mana2 yg patut la tu.hehheee


Alahai bantal oren ku kat belakang tu....sorry eksss tak sempat nak susun bagai.lagipun nak cepat ni.apa lah agaknya yg HB aku dok tersenyum bila tgk tag harga tu ye.hurmmmm kenapa ekssss..saje je aku tak nak buang tag harga tu.hehhehhee.


Hurmmmm cantik sangat.dapat je terus pakai..hurmm i suka..i suka...nanti lepas ni bila u tgk je jam..u mesti ingatkan i.setiap detik...setiap saat ..setiap waktu hati u tetap ingatkan i kat sini.tu pun kalau u nak ingat la.huhuhuhu....cantik plak bila tgk u pakai..pandai jugak i pilih ye..dan i tahu yg u pun pasti akan suka dgn pilihan i kan.walaupun jam ni agak besar sikit..mungkin lepas tgk show Faizal Tahir...aku dan HB nak singgah KB Mall la nak 'kerat' tali jam.heh heh heh


Bagus betul....bila dah dapat hadiah terus simpan segala kotak dan riben dalam paper bag tu balik.huhuhuhu.....bagus betul..i harap u suka sangat dgn hadiah Harijadi u pada tahun ini.lagipun tak bleh nak belek lama2 hadiah tu..coz kami nak cepat.....kami nak pi tgk Faizal Tahir.....yeayy yeaaahhhh..


2 Comments:

HappyIrfa said...

SALAM TUAN RUMAH..
pertama kali singgah disini.
cantik blog :-)
salam kenal dari saya.minta izin link

iCe said...

salam... lama tak jengah blog ni... nak jam jugak... huhuhuuuuu..!!!