March 15, 2010

DISNEY ON ICE - PART 4

yeeha....segala rancangan kami berjaya.katanya geng2 ( tak tahu nama ) setelah rancangannya berjaya menentang ahli sihir.hehhehhe

segala lanun2 pun kena masuk dalam tahanan , ini semua adalah kerana sikap ahli sihir itu.hehhehe wah siap cerita lagi ni,tapi aku tak pandailah nak cerita2 nih

laju betul dia org ni main ice.fuh memang hebat.siap pusing2 tu, tak pening kepala ke dia org ni agaknya.

merah dan hitam ni cantik jugak ye.Minnie mengucapkan terima kasih kepada yg pakai baju merah tu ( hehhehhehhe tak tahu nama lah ) kerana menyelamatkan nyawanya daripada ahli sihir yg telah menyihirnya utk tidur selama 100 tahun lamanya.huhuhuhu siap hafal aku nih.

cantik betul body dia, solid molid nih.iklan jap ye

semua lampu dipadamkan, show dah pun nak berakhir nampaknya.cantik betul la.dia org pasang semua lampu kat tempat2 tertentu je.sungguh cantik skali, anak2 aku plak asyik dok cakap wow...wow...

cantik kan.hebat betul.rasanya cam berbaloi bawak anak2 menonton DISNEY O ICE, anak2 aku pun happy dan asyik bercerita je.

wah cantiknya castle kat belakang tu.










Wah makin lama makin meriah nampaknya.dan makin ramai watak2 yg keluar.kat dalam Stadium ni memang tak putus2 dgn tepukan dan sorakan daripada org ramai.memang bestlah, tapi kan masa kat dalam Stadium tadi aku dapat rasakan yg aku lebih2 daripada anak2 aku nampaknya.aku ni sebenarnya pun memang peminat setia kartun.masa aku kecik2 dulu selalu nak tgk kartun sekarang ni dah terbalik kat anak2 aku plak suka tgk kartun.



bab yg terakhir dalam enty ni adalah tang masa dia off kan lampu dan dia org keluar satu persatu membawa apa yg kita segala kenderaan dan juga lambang Mickey Mouse

1 Comments:

b.O.n.d.a said...

Sis, geng2 baju merah hitam tu THE INCREDIBLE FAMILY =)

mak = elastic girl
ayah = Mr. Incredible
Violet = kakak yg bleh invisible
jOsh = anak laki bleh lari sepantas kilat
baby Jack Jack = kuat & bleh transfOm macam2 bila marah

hehehe..saya hafal cOz saya minit citer The Incredible nih =)