November 3, 2009

ACARA KEDUA....

GRAND PLAZA HOTEL.....inilah tempat kami dapat lelapkan mata...

Hurmmm bestnya 'pulut mangga' nih...

Makan jgn tak makan ye......lepas shopping makan....pastu sambung shopping plak....

banyak betul yg HB aku tertarik nih.....beli jelah segala cenderahati utk rakan2..

mcm2 ada..kalau pandai tawar menawar memang murahlah anda akan dapat....

Kak yg dok tgh masak tu memang aku betul2 respek gilerlah.bab2 nak cari duit ni..mcm2 org boleh buat asal dapat duit je...dia meniaga sorang dan dia lah yg tukang ambik order...kira order lagi....masak lagi..dan masak plak mcm2 jenis masakan.....tapi dia memang seorang wanita yg gigih ....

pastu HB aku teringin nak makan sotong bakar la plak....baunya memang sedap.....makan pun sedap gak la..hehhee

Suasana ketika jam 1.00 pagi..masih sesak lagi nih..mana la dia org semua ni nak pegi ye...huhuhuhu

cantik betul baju tidur ni..aku ingat nak beli..tapi size Kak Ngah plak takde..so tiga2 org anak aku , aku tak belikan baju ..bukan apa..kan di buatnya dia org tak nak pakai..aku jugak yg rugi..

mak aii..bodynya memang cantik...breast pun cantik...hehhehee

senyum je HB aku sejak jejak kaki kat Hat Yai nih...

aku tak makan ....tadi dah makan..tapi kalau makanan ada kat depan mata aku tu...memang aku makan la jugak sikit...tak baik membazir kan..

Jom lah sayang...tidur.....badan penatla...masuk bilik gerenti pengsan aku nih

aku dan HB dah nak balik dah pun..tapi lalu je 2 org pompuan cantik.....hurmmm kami duduk plak..dan aku curik2 lah gambar dia..










Selesai sudah bab yg pertama.....shopping mana2 yg sempat dulu...coz dah banyak kedai yg dah tutup..yelah kami turun agak lewat jugak..tu pun terpaksa je....coz esok dah nak balik...nak kena cari jugak baju2 utk anak2 dan mak aku nih..kalau nak ikutkan hati memang aku nak tidur..tidur dan tidur je..badan penat giler...tapi memang tak berbaloi la kalau aku tido kan..baik aku buat apa2 yg patut dulu pastu baru tido..


lepas je shopping ala2 kadar jap dan kena sambung esok plak lah bab2 shopping nih....tapi nak masuk bilik..tu jgn haraplah lagi..baik aku menikmati apa2 yg patut dulu...bila dah kat kedai makan tu apa lagi..kami order la plak apa2 yg patut utk kali ke dua....sememangnya begitu seronok dan meriah sekali org2 kat Hat Yai ni..seolah-olah cam takde apa2 yg berlaku ..aku suka tgk Mak Nyah je kat sana.......fuhhh kalah pompuan beb dia org punya breast..huhuhuhu...dah la tak pakai bra...pakai plak baju putih..nasib baik la aku tak tolonh kutip biji mata HB aku time tu..huhuhu...malam tu sempatla aku belikan baju utk anak2 , mak serta maid aku skali.utk aku dan HB memang gerenti dah ada.


jomlah kita layan gambar jelah ye....


7 Comments:

DatinDiaries said...

Yatie: hehehe..

senang je nak masuk..kena ada geran kereta...border pass/pasport..pastu buat insurans kereta kat sempadan..tu je..

huhuhu..insya'allah akan selamat dan minta di jauhkan drpd perkara2 yg tak di ingini dah la..

Han said...

amboi datin..syiok nyer jalan2.. ;P

DatinDiaries said...

Han: huhuhu kalau jalan penat tu...hehhehhehe..

syok bila jalan bertemanla.kalau sorang2 bosan gak..hhee

wan said...

sis..

thanks for the info..betul2 bestlah layan blog sis ni...

penuh info n penuh kasih sayang ( love )

nati saya nak try , klu ape2 nati saya inform sis, kot2 nak mintak pendapat..boleh ye

p/s : sis bile nak add saya kat FB ?

DatinDiaries said...

Wan: jgn tak layan blog sis ni ye..kena tgk dan wajib di baca setiap hari...kih kih kih...


huhuhu nak inform apa tu wan...psstttt sis dah add tapi kenapa tak bleh..cuba wan add sis plak..

WAN said...

SIS

BAGI EMAIL SIS..

KLU ADE YAHOO EMAIL LG BAGUS

DatinDiaries said...

Wan: weh besar weh tulisan dia...hhehehe


eternal_d_ayu@yahoo.com