September 1, 2009

NGANTOKNYAA.......

Adeiiiiii ngantoknya.......terlalu mengantok sangat2...semalam aku tidur jam 5.00 pagi...lepas sahur.....masuk bilik rilex2 jap.......rupa2nya yelah 'org perempuan' kan...maka Hari Raya dah menjelma ...hehehhehhee....so apa lagi layan main games jelah aku....lagipun sekarang ni aku dah ada 'kebun' yg perlu di jaga dgn rapi..mcm2 sayur aku tanam..dan aku juga mempunya sebuah Restoran yg di beri nama Nasi Kerabu Nara....sekarang masih lagi dalam renovation...tu pasal aku sekarang ni sejak balik dr KL ....sibuk sikit la dgn kerja baru aku ni.....daripada aku takde buat apa2 kat rumah baik aku uruskan business je dan jaga kebun.....huhuhuhuhuhuhu...


tapi........semua tu dalam khayalan je.....waaaaaaaaaaaaaa......permainan ni ada kat dalam FaceBook...hehhehhehehee..tapi memang sampai boleh buat aku tak tidur malam di buatnya...dan hilangkan boring.....ni semua HB aku punya pasal la...dia la yg ajar aku main games tgh2 malam buta ni..hehhehe..tapi memang seronok.....


games yg aku dok main sampai tak hengat tu ialah Barn Buddy dan juga Restoran City kedua2 ni terdapat dalam FaceBook...anda juga boleh cuba tau..memang amat mengayikkan....seronok sangat......sampai nak update diaries aku pun tak sempat......bz bebenor dgn tugas baru....jap lagi lepas ambik mak dan Dik Ya sembahyang terawih...nak keluar coz ada perjumpaan dalam kelab plak....hurmmmmm...bz betul.......kat rumah siang dan malam main games.......pastu keluar metting pasal kelab plak........adeiiiii....bz betul ......hhehhehee..


oklah...nanti kita jumpa kat next entry ye..


SELAMAT BERBUKA PUASA.....

6 Comments:

Shifu67 said...

bila nak buka restoran ni... royak dehh... kawe nak jadi pengomen... kalau nak buat pelaris pun boleh gak... :)

DatinDiaries said...

Shifu : hehhehhee..loni restoran ada dlm facebook jah..hehhehhee.....

ina said...

update blog jgn tak update. nanti acik tekdelah santapan mata. Restoran kerabu nara tu kat mana?

DatinDiaries said...

ina: hehhehhehe.......tgh dok nak buat blog...baru ada semangat nak buat....Nasi Kerabu Nara tu games dalam facebook akak sis..hehhhee.

nanti kalau ada rezeki nak buka kedai makan kat KL..jemput datang ye...tapi bila ye...

lily lotus said...

jgn lupa rest kay sis...

DatinDiaries said...

Lily: hehehehee...ok..kenyangnya...