September 18, 2009

RAYA DAH DEKAT........

Rasa mcm cepat sangat puasa nak meninggalkan kita...mudah-mudahan aku berkesempatan lagi utk menikmati bulan yg mulia pada tahun2 akan datang...insya'allah....
HB aku pun dah balik KB sekarang ni bersama dgn adik bongsu aku dan anak pompuannya...


nak tidur pun dah tak boleh coz aku dah kena kacau dgn HB kesayangan aku tadi....dia sorang je yg dok tidur ni.....kemain best lagi aku tgk dia tidur...siap bukak kedua-dua aircond nya lagi...tak cukup sejuk kot aircond dalam bilik aku ni...hehhhehhehe...nak kejutkan dia kesian plak..yelah HB aku baru je sampai KB dari KL ....katanya dia bertolak jam 1.00 pagi...mengikut ceritanya tadi....kereta memang banyak kat jalan raya tu ha...semuanya dah pulang ke kampung halaman..yelah...mesti dah ramai yang pulang ke kampung awal2....sekolah pun dah mula cuti...memang sesak lah nanti bandar KB ni...tu yg malas nak keluar ni..tapi nak tak nak..memang kena keluar gakla.....dalam masa 2 hari ni aku dgn HB memang sebuk tak hengat punyalah...coz lusa kita dah nak raya..masih banyak lagi persiapan yg belum aku uruskan......kalau sempat jap2 lagi aku nak singgah pi pasar beli ayam dan ikan tongkol...baik beli awal2...kan kehabisan stock...aku jugak yg susah...huhuhu...


malam ni kami akan berbuka puasa hanya berdua sahaja di dalam suasana yg penuh romantik...hurmmmm........kan nak celebrate ulangtahun perkhawinan pertama kami...ari tu tak sempat nak celebrate coz ada hal yg tak dapat di elakkan...so malam ni insya'allah aku dan HB aku akan lalui saat2 yg romantik bersama......dan 1 malam aku akan mendambakan diri aku utk dia......tapi malam ni lain mcm sikitlah damba mendamba nih..hahhahhaa...kus pose aku...
rasanya hari ni pose aku ada kekurusan lah sikit...tapi tak bleh bagitau lah...BIARLAH RAHSIA ...

lepas je layan games Burn Buddy kat FB nih...aku dah tak tau nak buat apa lagi dah....tgk HB aku tidur jelah...tapi nak kena kejutkan dia .....coz nak pegi bayar Zakat Fitrah.......



SELAMAT HARI RAYA.....MAAF ZAHIR & BATIN......dari AYU & SHAMIL serta seluruh ahli keluarga kami...

2 Comments:

Shifu67 said...

Selamat Hari Raya.... jom makan tart nanas...

DatinDiaries said...

Shifu: raya pertama nanti jemputla datang ke rumah ye....