September 16, 2009

BUKAK PUASA - ALAMANDA.....

kali ni sos kat Johnny dah boleh tahan...dulu tak sedap....utk makan steamboat kat COCA lagi best.....tapi kali ni aku makan kat Johnny pun dah rasa lain sikit dia punya sos....sedap gakla.....

kita org ambik set c......lebih kurang dalam RM50++ kot...lupa plak.......tapi makan sampai kenyang........alhamdulillah....

tak sabar menunggu ni haaaa.......tgh2 lapar....hurmmmmm sedapnya...

HB aku bersama dgn anak buahnya........

ada sesuatu yg lucu kat situ....tapi tak bleh bagitau...hehehhhee........yg buat kita org gelak......hurmmmmm ' air sejuk weh '.....hhehehe

fuhhh....licin pinggang aku nih.........fuh..kenyang yg teramat sangat nih.....

sebelum nak hantar anak buah balik....kami sempatla pusing2 Putrajaya ni dulu...tgk keindahan malam kat Putrajaya.......sungguh cantik sekali...

cantik betul bila tiba waktu malam.......












Kaki aku betul2 sakitla........rasa cam nak jalan kaki ayam je.......sakit sangat2.....yelah jalan tak hengat tadi kat Nilai 3....tapi takdelah jalan mana pun......turun kereta pastu masuk tempat yg nak singgah la.....hehhehhee..mungkin berdiri dok memilih barang lama sangat....sampai sakit habis satu badan dan kaki.....adeiiiii kalau dapat pi SPA fuhhhhh sedap gak ni....dapatla rilexs sikit.....kalau kat KL aku selalu singgah kat SERENITY SPA kat Shah Alam......coz aku suka tempat tu....konsep Bali......rasa tenang je....


mula2 tu nak bukak puasa kat apa ntah.....kat atas bukit tu...kat Putrajaya....tapi full house la plak......hurmmmmm....so HB aku hanya belikan air kotak je.......aku dan HB singgah ambik anak buah kat Putrajaya jap....untuk bukak pose sama2..so kami pilih tempat utk berbuka puasa kali ni kat Alamanda....mula2 tu singgah kat Chicken Rice Shop.....penuh......pastu pegi kat Food Court ..penuh jgk.......pegi kat Johnny pun penuh......so aku pilih pi shopping dulu...hehehhehe....lepas shopping baru kami singgah kat Johnny utk berbuka puasa......

2 Comments:

ina said...

Serenity kat bluevawe hotel ye.kalau itu kite ade pegi sekali.Hiasan dalaman dia cantik.masa tu kite buat lulur garam.

DatinDiaries said...

Ina: ah a..tapi bukan pegi kat situ.....saya pegi kat apa ntah namanya..tapi kat shah alam gak la...hehhehhee....dia punya cawangan...huhuuhu