August 10, 2009

JOM PI CAMERON....

sebelum nak meneruskan bab2 kempen mengempen nih..kita makan dulu ye......hehhhehee........

2 wanita cantik ni dari Majlis Selayang......iaitu mai....zu...mike dan aku ke.........wah semangat nampaknya aku sekarang ni ye....hehhehee

jgn lupa tau..bagitau jugak mcm mana hasilnya...nak jugak berkongsi idea....hehhehheheee...apa2 pun anda berdua memang sporting lah...lain kali bolehlah kita keluar lunch lagi ye....hari tu tak blh nak lama2....coz saya pun nak ke cameron.....nanti kita cari tarikh...dan masa yg sesuai.......

lepas je lunch date kami berempat kat Selayang Mall tu......aku dan HB terus gerak kie Cameron.....

sungguh cantik pemandangan dr atas bukit ni...dah la sejuk..........hurmmmmmm terus nak tido di buatnya ni.....best betul tempat2 sejuk mcm ni........hurmmmmmm

sampai je terus beli sayur sikit....utk makan malam nanti kat bilik........coz kami ambik apartment bolehla nak masak bagai kan..........ni beli barang utk masak maggie dan buat sandwich sardin....

singgah kat Pasar Malam plak....kami beli Char Kwea Teow....betul ke tak aku eja ni.......sukahatilah ye....hehhee

lepas kami makan...dok melepas dan bersenda gurau tawa gitu........rakan2 dr My@PC KELANTAN dan selamat sampai .........













Aku sampai je kat KL..mcm biasalah kena kemas rumah yg bersepah tu.........penat giler...tapi sorry ye...aku tak bleh nak duduk dalam keadaan rumah yg tak terurus.....nampaknya HB aku dan uruskan sikit2.....kan kalau aku sampai rumah tonggang langgang.....kena marah plak.......hehhheheee..bukan marah bagai nak rak la...tapi biasala mulut pompuankan.....pompuan kan suka bersyair......


di nasihatkan kepada penghuni rumah itu...kemaskan tempat tidur......bilik air yg paling utama...penatla...sampai KL nak kena kemas...bukan nak rehat...huh...


tapi dah terbiasa mcm tu...nak tak nak...satu rumah akan aku kemaskan bila sampai ke kat rumah KL ni.......sari suntuk gak la aku berkemas sorang2 diri ni...dah la kelam kabut...coz tengah hari nanti lepas HB aku balik kerja aku nak kena pi jumpa 'kawan baru' aku kat Selayang Mall plak......ada perjumpaan mustahak kat sana...hehhehe..


sampai je kat Selayang Mall ..maka kenallah aku dgn 2 wanita cantik ni ha...hehhehee...dan juga secara tak langung dia juga Readers aku jugak...hehhehhee..terima kasih ye kerana melayari DatinDiaries......jgn lupa ikuti setiap hari ye......dan jgn lupa bagitau result yg 'penting ' jugak tu nanti.....tak sabar nak dengar apa komen anda......

6 Comments:

ina said...

Datin, Nanti senang bace blog saye.n3 tentang silent reader menjejaki datin di Cameron ye.ok thanks.nanti boleh tengok gambar noor.

DatinDiaries said...

ina:hehhehee...boleh aje....nanti nak terjah..

aryllia said...

best2 g cameron...sejuk jek..campur panas2 sikit

DatinDiaries said...

aryllia: a ah bestkan...time pagi2 tu yg best....sejukkkk je..

Han said...

citer pasal Cameron nie..hmm lama gak tak layan ride ke cameron...rindu nk petik 'stroberi' ler..

DatinDiaries said...

Han: hi...selamat datang ye