August 19, 2009

ALAHAI DIK YA.......

mula2 tu dia tgk je budak2 yang lain dok main air....pastu dia senyum2 dan mintak izin dgn aku nak mandi jugak...........mulanya aku tak bagila....tapi bila tgk dia betul2 nak sangat....aku bagi jelah.....dgn baju2 tu dia mandi...nasib baik aku bawak baju lain..hehehee

baik punya landing dah tu..suka la tu dapat mandi manda gitu...

hah tu dia....dia dah mula bergaul dan ceria bersama dgn rakan barunya.......

hehehhee..ni dia puteri2 duyung dan ada sorang putera duyung di situ....hehheeheh...

Dik Ya bersama dengan rakan2nya yang baru.......happy aku tgk Dik Ya ni...dah pandai bergaul anak aku ni....nak berkawan la katakan....

hati2 Dik Ya......keluar bulatan dan masuk barisan cepat........mummy nak ambik gambar nih...hehhehee

bersama HB terchenta.....huh

'badut' pun syok layan org dok naik jet ski tu.........mana belon2nya...kan mengamok budak2 tu kan........hehhehhehhee

tu dia.....memang laju gila......dgn kereta aku rasa laju jet ski ni lagi......fuhhhhh....memang meriah.........










Masih lagi kat dalam entry bahagian anak2 yatim....cuma ni aku selitkan sikit je bab Dik Ya bersama kawan2 barunya......anak aku ni memang pendiam....kalau org yg tak kenal memang diam dan buat derk jelah dia...tapi kalau dah dia mula bercakap tu..memang kalahlah org yg tegur dia tu.....dia lebih banyak mulut dr org tu.......hehhehhee...


mula2 bawak Dik Ya ni....dia senyap dan malu2 je....pastu adala anak rakan kami tu...bella namanya...datang tegur dia.....ha barulah dia org mula meriah.......nampak dah happy semacam je Dik Ya ni bila dapat jumpa dgn kawan baru...sekejap je dia mula jadi ramah gitu....dan yg paling best dan buat kita kaum2 ibu ni tergelak...sorang cakap kelantan dan sorang lagi cakap luar....ntah faham ke tak dia org ...aku pun tak pasti..cuma aku tgk dia org sama2 tergelak jelah.....hheehehe....agaknya fahamlah tu......alih2 aku dengar Dik Ya siap cakap luar plak tu....hahhahhahahaa..kelakar plak.....tapi aku happy tgk dia happy.....


jom kita layan gambar puteri2 duyung nih...huhuhu...

6 Comments:

ina said...

HB makin tembam nampak.

DatinDiaries said...

ina: hehhehe....makan cukup...tidur cukup..semua cukup....tembamlah...huhuhuhuhu......

DatinDiaries said...

ina: hehhehe....makan cukup...tidur cukup..semua cukup....tembamlah...huhuhuhuhu......

aryllia said...

syuknyer dikya mandi..berenang...hihhi siap dpt kwn br tuh...ader amik no phone kwn x?? hikhik..

lily lotus said...

tumpang happy gak ;)

DatinDiaries said...

Aryllia: hhehheee.....sampai rumah baru je dia teringat la lia....dia cakap alah nanti jumpa lagi nak ambik no phone sorang2....naik la plak bil telefon kat umah.


Lily: kita ni bila la nak jumpa ye..hehhheee