April 27, 2009

HAPPY BIRTHDAY TO MY LOVELY HUBBY....

sebelum tu kami hanya sambut berdua je dulu.......aku belanja HB aku makan kat tempat kegemaran aku.....dah lama lama nak bawak HB aku makan COCA ...akhirnya tercapai jua.....HAPPY BIRTHDAY 2 U.....

jap cakap phone dgn anak jap....5 minit skali dia org pasti akan call aku.....kalau aku kat KL ni...hehhehee

ntah apa punya gayalah ...aku pun tak pasti daaaa......

Sawadikap.......anyway......Chan Rak Ter...

fuyoooo...muka dah semakin membulat nampaknya di situ.....

utk kami 2 org makan.......cukupla kan.....lepas tu baru tambah yg lain lagi...

inilah dia SOS yg aku bagitau..........kerana sos inilah steamboatnya jadi sedap tau...puas hati aku dapat makan....

tak sedap.........biasanya kalau aku makan sagu ni tersangatlah sedap...ni rasa lari ckit...biasanya aku suka makan COCA kat KL PLAZA je.....sekarang ni tak beroperasi coz tgh buat renovation......ni aku makan kat COCA kat 1 UTAMA....

pulut mangga dia pun kurang power hari tu.....tapi yg lain memang mantain sedap........HB aku minum Chinese Tea je......

sedap tak....mau tak sedap kan......hehhehhehee..

fuh.....teringin nak makan lagi lah plak...bestnya...demam2 mcm ni kalau dapat makan sup2.....wah bestnya....













Hidup aku ni memang tak habis2 nak mengembirakan org dan buat itu ini utk insan2 yg tersayang....huhuhuhu...tapi bila tiba time aku plak mcm mana plak ye nanti....adakah aku akan dapat sambutan yg LUAR BIASA hendaknya....atau CIPUT je......huhuhuhuhu....tunggu dan lihat jelah nanti ye.......



setelah penat meraikan hari jadi anak2 kesayangan aku ni..kini tiba plak giliran utk HB aku......sebenarnya tarikh itu memang amat unik sekali......ada kawan2 yg bertanyakan pada aku.....HB aku sambut birthday 2 x setahun ke...yg aku celebrate kat airport dulu tu adalah Belated Birthday HB aku..tapi kali ni yg real punya Birthday la....kan tak buat.....di ulangnya banyak kali plak...huh.....nak kata meriah tu taklah sambutannya...biasa2 je...cuma di hadiri oleh rakan2 yg terdekat je....alah org tua tak blehla nak buat meriah2....malu kok ram la........



oh ye pasal tarikh tu kan...sebenarnya tarikh tu adalah terlalu istimewa buat kami berdua yg mana yg pertamanya adalah tarikh tu sudah tentulah tarikh hari lahirnya kan..hehhehee.....tapi yg keduanya plak ialah tarikh tu jugak adalah tarikh mula2 skali kami bertemu...berjumpa...berkenalan...bertukar no phone......mcm biasa jugaklah kami bermula dgn hanya berkawan dan tak lebih dr itu....tak terfikir pun nak serius dan seterusnya dah jadi SUAMI plak..memang betul2 di luar dugaan..jangkaan dan mcm2 lagi lah...tapi itulah yg di namakan JODOHkan...setiap pertemuan ....jodoh.....ALLAH yg tentukan...biasanya yg tak dirancang ni lah yg selalunya berlaku...bagi aku semuanya berlaku dalam sekelip mata..itulah yg di namakan JODOH aku dgnnya.....pada tarikh harilahir nya lah aku mula berkenalan dan terus mula berkawan...



aku mula kenal HB aku dah cukup 1 tahun dan perkhawinan kami baru saje..iaitu pada tarikh 14 September 2008...bulan puasa gitu....bukan apa ambik berkat di bulan yg mulia..hehhehe.e..






HAPPY BIRTHDAY TO 2 MY LOVELY HUBBY.....

4 Comments:

bOnda said...

happy birthday tO ur hubby tOO sis!

hehehe xpe, bila kita mengembirakan Orang di sekililing kita, kita akan mendapat ganjaran yang x terhingga dari-Nya. U such a very lOvely persOn la sis, i lOve u tOO =)

wah, very the sweet tau kenal buah hati pengarang jantung On his beday =)

lily lotus said...

sis, nice hair! hepi besday to ur hubby...

Dato' S said...

Firstly, TERIMA KASIH yg tak terhingga kerana celebrate my birthday... I'm really appreciate it my lovely bby wife!...

Secondly, I LOVE U Too...

Lastly, Cheers!...

DatinDiaries said...

Bonda: hurmmm..ye ke ke....sis rasa sis ni bukan yg jenis romantik la......huhuhu



lily: hehhehe...tq...sempat lagi tu..

Dato'S : sama2