February 28, 2009

SERUNDING DAGING......

serunding daging special dr Kampung Laut.....memang sedap sgt.....rugi kalau tak dapat makan tau....hurmmmm...


Dik Ya bersama Maisarah.....( anak buah )...mula2nya nak bergaya ala2 model dgn serunding tu.....hehheehe tapi tak jadi ....coz malu katanya........tuan rumah tu asyik dok pandang dia je....

tunggu nak bungkus dgn cantik je.......sekarang ni dah boleh tunjuk la.....coz cenderahati ni pun dah di berikan kepada rakan2...










Hurmmmmmm....sebenarnya yg kat dalam bungkusan tu adalah...jeng...jeng.....je ...jeng....adalah serunding daging yg betul2 special aku belikan utk kawan2 blogger aku ni......

aku tak beli kat pasar....coz biasanya kat pasar tu ada yg berbulan2......ni aku beli kat rumah yg tukang buat 'serunding' tu sendiri....serunding dia memangla sedap sgt.....rugi kalau siapa yg tak dapat makan serunding daging tu...tu la suruh dtg tak dtg plak...tukang yg bagi cadangan tu pun tak dtg.....huhuhuhuhu....mesti terlupa kot...hurmmmmm...takpe2...nanti kita semua plan di lain masa....kali ni kita plan betul2 lah....

sebagai Projek Manager nya kita serahkan kat Vimmiyasmin lah...hehhehehhehehee.....bleh ke.....

6 Comments:

ani_hasrul said...

dah agak dah serunding daging,huhuhuhuhuhuh......

Shifu67 said...

mana pulak serunding dagingg.... ni sambal daging la.... hehehe

DatinDiaries said...

Shifu67 : hola ore luar panggil serunding la.....huhuhuhu....supo la tu....ko guano Ani dok

ani_hasrul said...

JOLO DOH.....

DatinDiaries said...

hehhehehe

pulasperut said...

memang sdap pun serunding kg.laut. sb kawe ore kg laut kawe tahu la. hehehe..