January 5, 2009

TT BERSAMA AHLI PROPERD KB...

Coffee kat Moon Kopitiam memang best........

ni plak tauke KFC...memang betul2 bz dia malam tu....



TT bersama ahli yg baru masuk malam tu.......ahli kat KB sekarang ni semakin ramai.....bagusla nampaknya semakin besarla keluarga PROPERD kat KB sekarang ni....biar betul2 family la baru best...jgn la plak dok ambik tahu hal org plak...ahaks...




Dah lama rasanya aku dah tak aktif dalam club PROPERD ni...semenjak 2 menjak ni je aku tak aktif.....dulu memang aktif la...siang malam ada je aktiviti kami semua...sekarang ni dah slow sikit..mayb masing2 dah mula bz..lagipun sekarang ni anak2 baru masuk alam persekolahan jadi takde masa sangat nak melepak...
insya'allah lain hari aku dan the gang buat aktivit konvoi pegi la mana2..pegi makan udang celup tepung kat Terengganu pun best jgk.....balik je dr Kl....tgh malam tu aku bersama HB adakan TT dgn ahli PROPERD KB.....pertemuan kami selalunya kat Moon Kopitiam......jam 2.00 pagi baru balik rumah dan pengsan

terus....

2 Comments:

Dato' S said...

Lama tak jumpa rakan2 PROPERD dari KB nih.. meriah juga bila kumpul semula ramai2...

DatinDiaries said...

tu la pasal..nanti nak bincang2 pasal nak buat konvoi plak...