January 10, 2009

SUTERA HARBOUR RESORT......

Bangun lewat...nasib baikla time utk breakfast belum habis lagi.....ni tgh2 siap nak turun la ni....

ni bahagian kat luar Coffee House.....memang cantik pemandangannya....

Ha...ini di antara makanan kami pada pagi ini.....banyak.......HB aku yg habiskan.....aku hanya makan Nasi Goreng Kampung je...

Emmmm masuk je kat Coffee House ..aku terpandangla kat dia ni....sorry lupa plak nama apa.....last2 aku buat tebalkan muka jelah pi tegur dan nak bergambar...peduli apa kan dia pun tak kenal aku ....aku je yg kenal dia...huhuhuhuhu...orgnya memang hensem kat luar.....dia tgh bercuti tu......tapi kan nasib baikla dia lagi besar dari aku...hehhehhehhee

Huhuhuhuhuhu besarnya lengan HB aku ni.........Waaaaaaaaaaaaaaaa..........

HB aku plak makan Nasi Lemak.....


tgh ambik sup...emmmmm sorry ekkkk...tak sedapla sup tu....

huhuhuhuhu...banyaknya sayang i ni makan.....

aku hanya makan Nasi Goreng Kampung je.......emmm..makanan bolehla tahan...

makan banyak....huhuhuhuhu


sungguh pemandangan kat sini...ruang makan jgk kat tepi laut.......makan sambil menikmati udara yg segar...

it's Me...

My Love...

lepas breakfast......ambik gambar dan apa2 yg patut dulu...barula kami pusing2 sekitar hotel ni dulu...sebelum kami pi tempat lain baaa....



berenti tgk ikan jap...besar giler ikan kat dalam kolam ni...dah la banyak..jinak2 plak tu....

jalan nak menuju ke pantai.....cantik kan......memang cantik...dan tersangat2 rugilah kalau tak dtg......

cantik view kat belakang tu....esok kita pegi kat 4 buah pulau plak........tunggguuuuuuuu


ambik jelah 'yang' oi.........i pun dah tak tahu nak bagi pose mcm mana lagi dah....hehhehhee

memang santai dan suasana yg romantik jgk kat sini........aku betul2 bahagia bersama HB sekarang....

cantikkan tempat ni....anda juga patut datang kat sini tau........suasana yg romantik gitu...



mai ai.....pipi dah makin tembam...hehhehee..takpe2 nanti i diet ye sayang....

bukan aku dok tidur sangat tu pun...tapi tgh menahan kepanasan yg teramat sangat.......kat Sabah jam 7.30 pagi ni dah mcm pukul 12.00 tgh hari tau......panas sangat....belah ptg plak hujan....


tgh berjemur kat tepi laut......konon2nya minah salleh la kan...padahal...dok tgh control tu panas giler.........

aku tgh tahan batang pokok kelapa ni...mana tau kot2 tumbang ke apa...ke.....

wah memang u ni kuat betul bergaya la......huhuhuhuhu...

hehehehhhehe...aku nak lompat jgkla nanti esok...bleh ke...emmmm bleh ke.....







Sampai je atau jejak je kaki kat airport ni...kami terus ke Hotel......dan terus pengsan....yelah dgn kepala aku ni sakit banget.....belum sempat nak berhoneymoon ke apa ke..... hari pertama takdela jalan mana2 sangat pun...
aku bersama HB sempat pegi SPA.....kat hotel tu jugak dan jalan2 tepi laut.....pemandangan memang cantik...pantainya jgk cantik.....dan memang betul2 mendamaikan.........fikiran aku juga tenang...takdela nak serabut yg ntah apa2....atau nak pikir yg ntah apa2 jugak.....jiwa kami berdua sungguh tenang...memang betul2 bercutilah nampaknya kami di sini......
ini adalah gambar yg sempat kami rakamkan hari ni.......blog semestinya akan di update setiap hari...hehhehhehe.....mana boleh lupa kat Diaries aku ni...walaupun kami berhoneymoon pun...... aku tgh buat blog ni pun HB dan tak tahu mimpi sampai mana dah.....yelah time dia tidurla aku boleh luahkan perasaan aku ni.....hhehehhehee

4 Comments:

lily lotus said...

syoknya! have a nice n sweet honeymooonnn!!

DatinDiaries said...

dah balik ni.....penat pun belum hilang lagi........badan pun sakit2 ni....

fox said...

mcm kenai ja handbag biru tu. hakhakhak

DatinDiaries said...

hehhehhehee..tak kanla tak kenai kot......hak hak hak hak