January 10, 2009

SUPPER TIME....

pasangan romantis gitu........hehhehhee..bersama2 dgn AJKT 2009....hehhehhehhehhee


ni dah pukul 12.30 tgh malam..mata kami pun tak mengantok lagi....so turunla supper kat coffee house dgn kawan2 yg lain....






Setelah seharian kami ke sana sini....penat memang tak terasa....sakit badan pun memang tak terasa...tapi bila dah sampai tgh2 malam ni emmmmm...semuanya dtgla...sakit pinggang la....itu la...ini la....semua atau segala penyakit timbul la...huhuhuhu.....time2 tgh sakit tu....terus dapat massage fuh..memang best....biasanya HB aku jelah yg menjadi mangsa utk massage aku...hehhehee......sekarang ni dah pandai nampaknya dia massage...dulu tak pandai.....aku kan kerja SPA mestila tahu jgk point2 nya....so berila ilmu tu kat dia..nampaknya dia manfaatkan ilmu yg aku berikan itu.....syabas di ucapkan..hehhehee....tapi tgh tulis blog ni pun badan aku sakit jgk...tapi buat derk jelah...yelah malasla nak suruh2.....

4 Comments:

ani_hasrul said...

amboi mak datin........ bestnyer.....hehhhehehe

DatinDiaries said...

hhehhehe...memang best.....walaupun penat...kami tetap hapy.....huhuhu...nanti nak update lagi

ani_hasrul said...

mak datin..... x balik lagi ke dari honeymoon??????

DatinDiaries said...

dah balik dah..hehhehe...sekarang kat kl...esok baru balik kb....yelah nak bermanja2 lagi ni....hehhehhehee