January 5, 2009

DI AMBANG TAHUN BARU....


Hikmah Dan Syamina...


konsert di ambang tahun baru....tapi aku hanya sempat tgk tak sampai 20 minute je.....dan terus balik......huhuhuhu

takkanla minum air pun sampai mcm tu skali sayang......di kat luar IKEA....ingat nak tunggu je sampai countdown ..tapi.....tak blehla..ada hal la plak....




Tak sempat nak sambut tahun baru......anak2 kat rumah memang dah sah dah tidur jam 12 tu...suruh gak dia org tgk 'bunga api' dr balkoni rumah tu....Rumah mengadap KLCC....walaupun jauh tapi bolehla jgk tgk dr rumah...tapi anak2 dah tidur time tu.....
aku keluar dgn HB.....ada hal yg nak kena uruskan ..pastu aku pegi makan kat Tempua je dgn HB aku....tak kemana2 pun...yelah malas la...so kami tgk dr Tempua je bunga api tu...hehhehhee





2 Comments:

lily lotus said...

nmpk happening jer sambutan kat the curve ni..

DatinDiaries said...

ah a memang happening...tapi sis tak lama la kat situ....kejap je..