January 4, 2009

BAJU SEKOLAH.......


anak2 pun gembira bila dah dapat baju sekolah masing2...



ha ni plak baju kurung nak kena potong jgk kainnya sikit....labuh sangat tu......yg lain semuanya dah ok nampaknya di situ.....

ha skirt tu kena potong je skit...labuh sgt.....kakak lebih kecik dr si adik.....


Kasut dah beli ....beg dah beli.....dan semua peralatan sekolah yg lain dah beres.....cuma yg tinggal baju sekolah je belum lagi....tinggal beberapa hari je lagi...so malam tu aku bersama HB keluar la pegi beli baju sekolah anak2.....
beli kat jalan pengkalan chepa jgkla...kat butik canggih....senang.....terus boleh jahit atau potong mana2 yg tak sesuai...kalau beli kat kedai atau supermarket ni...nak kena bawak ke kedai plak.....beli je kat situ semuanya dia dah sedia...tunggu bayar je...hehhehehhee
aku 1st customer time tu.....bila dok tgh try2 tu..berduyung2 la plak dtg......nasib baik tak penuh kedai tu.....boleh tahan mahal jgk ye baju sekolah budak2 zaman sekarang ni ye.....hehehhehe

4 Comments:

ani_hasrul said...

farah,butik canggih ni dekat je ngn runah ani......huhuhuhu

DatinDiaries said...

hah ye ke....kat tepi jalan kat tepi traffic light tu ke....bila la nak jumpa ni ye...

ani_hasrul said...

yup,umah ani kat blkg stesen minyak caltex tu

DatinDiaries said...

lor...dekatla tu.....bila nak jumpa...bolehla kenal2 gitu.....