December 12, 2008

EMMMMM BORINGNYA......

Puteri Bongsu

Twins............



Boringnya......tak tahu apa nak buat la plak...rumah dah kemas......jap lagi nak masak la plak.....dan kalau rajinla...ingat nak keluarla dgn HB...pegi window shopping ke....sambil2 nak beli barang2 utk anak2 nak sekolah ke atau apa2 yg patut ke......boring sgt ni....baru je melepaskan rindu cakap dgn anak2 tadi.....katanya mak tadi anak bongsu saya tu demam...risau jgk ni....tapi dah makan ubat....terbayang plak kat muka dia yg sememangnya muka sedih dan badan tu kecik dan kurus je...hhhehhe...
dia makan banyak tapi badan tetap jgk mcm tu....
tapi nak keluar pun tak tahu nak pegi mana jgk.....kat KL pun bosan jgk..pegi pun asyik tempat yg sama jgk....tahun depan bulan January memanglah aku betul2 bz dgn anak2 la nampaknya......cuma 8hb january je aku kena luangkan masa utk Honeymoon aku nanti.....1st honeymoon...tempat adalah rahsia.....ala...dalam Malaysia jgklah......anak2 pun dah sekolah...yg sulong ( kembar ) dah darjah satu....dan yg bongsu plak dah 4 tahun....saya hantar kat PRA SMART READER......
memang bzlah.....ingatnya tahun depan nak rilex la dok kat rumah je...malas nak kerja....huhuhuhu ada jgk ke malas nak kerja......yg tu nanti saya akan confirmkan kemudian.....cuma sekarang ni dalam kepala dah malas nak pegi kerja...nak duduk je kat rumah tu....hantar anak2 sekolah je......
ni kes boring punya pasal la ni.....kan ntah apa2 cerita plak keluar..hehhehhe...oklah nak pegi jemur baju la plak......Bubye....

3 Comments:

supermummy said...

hai first time lawat sini..salam perkenalan!

ani_hasrul said...

wah....nampaknyer bertambah la pelawat kat blog u....nnt bertambah glamer la u yer.....huhuhuhu

DatinDiaries said...

hi...supermummy....thanxs ye coz sudi nak melawat my diaries ni...rajin2kan lah diri anda tu ye...hehhehhe..

hi ani....apa citer ore kb..hhehhee