November 25, 2008

HARI KE 3 - BERTOLAK BALIK KL...

u look hensem beside me....ahaks.......

sempat jgkla ambik gambar kat atas Chairlift ni...tapi risau gak la.....takut camera tu jatuh.....sorry ye sayang baju u tak nampak apa yg tertulis tu....

mcm best je ni...nanti dtg plak aku nak try yg ni...tapi kena pakai bikini la......muat ke aku pakai ni...hakhakhakahk......apa pun sorry ekkk..tak sempat nak ambik gambar mek2 salleh ni....fuhhh...panas..panas.....laki aku plak tak berkelip je mata tgk nasib baik aku tak colek bijik mata je......padahal kalau nak bandingkan dgn aku...b....r aku la........wakakakakaka


hehhe...tu mak aku dan Dik Ya...time ni kita org naik Chairlift..mak aku mcm takut je...aku plak yg risau dan takut mak dan Dik Ya tu..hehhehe....mana tak risau kan......tinggi gak la.....

bayar..bayar dan bayar....hehhehee...beli selipar je....hehhehe...

salah sorang anak buah aku ..nama dia Norfa Fatihah


ni dah nak balik ni....tunggu suami aku ambik kete....hujan tgh lebat skg ni.....

ni adalah t-shirt yg di beli.....emmmmm mahal jgkla...huhuhuhu dalam RM300 henget lebih utk baju2 ni ...huhuhu....bila dah letak kat kaunter baru tahu brapa harganya....apa2 pun kita enjoyyyy..katanya citer NORA DANISH


baju2 yg di jual pun cantik2 jgkla.....bolehla buat kenangan kan...mcm2 colour ada...

adik ni tgh cari size baju yg sesuai....banyak pilihan dan semuanya cantik2...




Dah cukup 3 hari 2 malam kat Penang...dah tiba masanya aku ...suami dan anak2 balik ke KL....perjalanan kami alhamdulillah takde apa2 yg berlaku..cuma hujan memang lebat sangat....aku pada mulanya nak terus balik ke KL je....tapi bila je terpandang singboard BUKIT MERAH.....cam nak singgah dan bawak anak2 je...lagipun dah lama anak2 aku nak pegi BUKIT MERAH LAKE TOWN RESORT......so apa lagi ....kebetulan time tu stereng kereta kat tangan aku.....apa lagi kan..pusing je stereng tu masuk je..hhehehehe...... apa lagi suka la anak2 aku.....kami tak tidur kat sana pun...hanya pegi buat apa2 yg patut sampai puashati....dan kami bertolak balik ke KL la.....apa2 pun janji anak2 aku happy dahla..itu dah kira cukup bagi aku....nanti next time mayb aku akan bermalam kat sana.....1 hari pun dah cukup kot....dan separuh dah pegi..tinggal WATERPARK je yg belum.....nanti2 la lepas2 ni plak ke....cuti sekolah pun panjang lagi.....tak pun tahun depan je........ yg aku pegi tu hanya beberapa tempat je..dan aku ambik ECO COMBO punya package....dia meliputi Eco Park...Orang Utan Island...Chairlift or Skycycle.....harga utk Adult RM22 sorang dan utk Child plak RM 19......best betul.....anak2 pun happy..... aku ke Penang dalam 8 org dalam satu kete...tapi bila time nak balik tambah lagi 3 org ....huhuhuhu....mcm sardin..tapi nasib baik la aku ni bijak...hakhakhakahk...bukan takat susun barang je susun org pun aku pandai gak buat...hahhahhahahhahahhahhaa.....yang tambah 3 org tu anak2 buah aku jugak.....

3 Comments:

Dato' S said...

Actually, U are really looks gorgeous beside me... huhuhuhu

DatinDiaries said...

huhuhuhuhu

lily lotus said...

no wonder tak nmpk u guys wet2..hehe..lenkali ekk..klau waterpark tu kena spend sehari suntuk ;)