November 25, 2008

BUKIT MERAH LAKE TOWN RESORT....

Dari Penang ke BUKIT MERAH saya la yg drive....suami dok kat sebelah pegang anak je....

hehheehhe...yg paling kelakar tu yg dok kat belakangla.....walaupun baik punya susun ala2 seludup warga asing gitu.......

hehehhe tgkla dalam kereta ni..tersusun dgn rapinya...12 org tu......tapi memang bijak menyusun mcm nilah jadinya......hahhahhahahhaha...

sampai jua kat BUKIT MERAH LAKE TOWN RESORT ni akhirnya......walau tak di rancang.....

SELAMAT DATANG dari MK LAND

lepas je beli ticket tu...adegan memasang gelang di mulakan......

bersama dgn mak tersayang.....

di samping tgh tunggu suami saya dok pasang gelang kat anak2 tu..kami anak beranak dok berbual la apa2 yang patut.....

sampai je Adik Ya terus terpandang mainan ni..pelik betul anak2 saya memang suka sgt naik mainan2 mcm ni....sama je budak2 ni kan.....tapi duit plak takde dan tak tahu nak tukar kat mana...hehhehehee....tak bergerakla mainan tu.....kesian anak mummy kan...yelah time ni tgh beli ticket utk pegi kat Orang Utan Island....

ni plak gambar anak buah saya....nama dia Noor Maisarah.......

wah happy betul anak mummy ni ye......pandai2 je dia org ambik gambar sendiri......time ni saya lupala saya kat mana...tgk2 dalam kamera ada la plak gambar2 dia org yg bukan saya ambik

semuanya memang kelaparan termasukla dgn saya sekali..hehhehe....makan sampai tak hengat...lepas tu sakitla perut.....kenyang sangat.....

ni dah odw nak balik ke KL la...berhenti makan kat R & R TAPAH......org punyala ramai....makanan oklah bolehla makan.....




Kali ni kami semua menyinggah kat BUKIT MERAH...kebetulan saya..anak2 pun belum pernah lagi pegi...lalu je ..tapi tak pernah nak menyinggah pun...asyik2 lain kali je nak menyinggah..tapi kali ni saya memang nak sangat pegi bawak anak2 sekali..tak tidur pun takpe janji anak2 sampai jgk kat sana....ni bukan dalam jadual saya la..main hentam dan masuk je... kebetulan takde nak kemana2 jgk lepas balik dari PENANG..tu pun saya nak singgah KUALA KANGSAR ...tapi suami saya cakap takde apa2 kat sana...betul ke takde apa2....kalau ada pembaca ni dr KUALA KANGSAR bolehla tolong bagitau ye apa yg menarik kat sana..bolehla bawak anak jalan2....
lepas je dr BUKIT MERAH..kami semua terus je balik KL......

1 Comments:

shana said...

Kuala Kangsar byk tempat menarik, makanan pun sedapppppppppppp... laksa kuala kangsar contohnya ada kat kuala kangsar jerrr...

shopping pun murah2.

bandar diraja so aman damai... masjid tercantik di dunia pun kat sini...(masjid ubudiah)... leh tgk istana lama yg takde guna paku... ada muzim... semua ni kat kawasan diraja kat bukit chandan...

jom pergi ya...