October 9, 2008

RAYA KE DUA...

Hurmmm........sempat lagi nak beli buah langsat tu....ni time jem ni......tak larat nak mengikutnya...so berhenti beli buah la kejap.......sampai2 tgk kereta yg ntah dr mana dtgnya termasuk kete aku...hehe

Mak oi....siapa yg pakai baju merah...bulat lain mcm je aku tgk sekarang ni......jaga ckit badan tu....taula hati senang tapi jgn la makan melampau plak.........tu nampak memang dah bulat giler tu....ingat...JAGA BADAN TU.........kasi maintain mcm dulu ye....ingat tu....huh


Tgkla bibir anak sulong ni...pecah....dia nak berjalan kakinya tersangkut kat baju kurung aku......apa lagi jatuhla dan mukanya terkena simen ....nasib baik takde yg lebih teruk lagi......meraungla anak aku ni.....tapi dia ni pemalu ckit nak meraung2 ntah apa2...sakit pun....terus ambik minyak gamat dan sapu kat bibir....selang beberapa minit darah berhenti dan bengkak makin surut......minyak gamat ni memang baik utk luka2..


Mak aku bersama dgn cucu kesayangannya jgk yg dr penang........ni anak kakak aku yg dok kat penang.....exam dah dekat....buat betul2..jgn asyik nak main2 je......HUrmmmmmm


Mak aku bersama cucu kesayangannya...........cucu dia mcm anak dia jgk......dr umur 1 hari sampaila 6 tahun tidur dgn mak aku.......ni anak aku yg sulong..........masa kecik2 dulu aku bagi kat mak aku sorang....dan aku sorang ...hhehhhee...susah nak tido anak kembar...so mak aku ambik la sorang tidur dlm bilik dia....ringanla skit aku....hehhehhee...thanxs ya......muahhhhh


Fara ( anak buah )......hidayah.....hikmah......lisa ( maid ) dan zaheera...masing2 tgh control nak bergambar nampaknya........yg paling best tgk muka si kecil tu..memang pantang tgk camera...asyik nak posing je kerjanya.....


kenduri mcm nilah baru boleh jumpa dgn saudara mara......kalau selisih bahu pun aku memang tak kenal.....kalau tak pegi kenduri kendara ni.......tu yg bagusnya hadirkan diri kalau family ada buat jamuan barulah boleh kenal dgn mana2 yg tak kenal.....yg baju hitam tu...bapak saudara mak aku.....dah tak tahu berapa belas tahun tak jumpa....hari kenduri tu baru jumpa......


second round punya kenduri pada hari yg sama....ni kat rumah anak sedara mak aku......aku tak makan pun...dah tak larat nak makan......coz raya kedua ni memang utk hari makan....mcm nak pecah perut aku di buatnya......aku sampai pun dah lewat petang..mau taknya ...jalan jem giler...sampai aku tertido dlm kete...ni adalah rumah yg ke 5 aku kunjungi pada hari itu....sungguh memenatkan....



Raya ke dua biasala byk sgt programnya...iaitu rumah terbuka......aku plak buat open house raya pertama....next year nak kena buat raya ke 3 atau raya ke 4 nampak gayanya ni.... raya tahun ni sememangnya begitu meriah kerana aku dapat beraya bersama suami dan jg anak2 .....

4 Comments:

john deere excavator said...

ok. I found an information here that i want to look for.

goooooood girl said...

i like......

used wheel loaders said...

very nice! hahahahaha

excavator parts said...

im your favorite reader here!