October 24, 2008

KAT RUMAH JE...

tiba2 je gambar ni kat sini....pelik betul...takde kena mengena betul dgn tajuk aku tu.....huhuhuhu.....takpelah ....saje je nak letak.....takde benda nak letak......tgk jelah ye....hehhee....ha...esok byk aku upload gambar nanti ekkkk........


Hi....semua...malam ni memang sunyi sgt..anak2 pun tidur....aku baru je kemas2 brg yg mana patut aku bawak esok pagi......esok pagi2 lagi aku drive sorang2 dari KB - KL.......lagipun mlm esok aku ada buat open house kat rumah KL nanti......jgn lupa dtg ye..coz ada MENU istimewa yg aku buat sendiri iaitu NASI KERABU THAI......so mlm ni prepare jelah barang2 yg patut..... sampai je rumah KL..nak kena kemas dan sebagainya plak...huhuhu sengguh memenatkan..takpe kan nak kurus kena kerja lebih la ckit....aku ni memang lain ckit......tak suka naik Flight....aku suka Drive je kalau nak ke mana2..kecualilah kalau ada emergency ke tak kanla nak drive lagi 6..7...jam kan..... malam ni sepatutnya aku ada dinner utk sekolah anak2 aku.....tapi aku tak pegila....bukan apa..duit dah byr tak kisahla...yg aku kisahnya...aku takut kan aku 'TERMAKAN' kan habislah diet aku ni...aku ni memang pantang di goda oleh makanan2 yg sedap..so baik awal2 lagi aku tak payah pegi...tapi next time mayb aku joint la kot...cuma masa..keadaan je yg tak sesuai utk aku pegi.... oklah....aku nak siapkan apa2 yg patut..nak double check lagilah..kot2 ada yg tertinggal plak....

2 Comments:

lily lotus said...

open house umah kat KL kat ne?? dgn tak malunya tanya..haha

DatinDiaries said...

kat mana ekk....rahsia...nanti sis private massage ye....bahaya..kan ada org hantar hantu atau pocong susah plak sis nak menghalaunya