November 1, 2008

HARI RAYA......


aku bersama dgn sepupu aku malam tadi.....aku dgn dia je yg berbaju kurung dan kebaya....hahhahhahha.............

ha ni DATIN N.......memang bergoyang sakan nampaknya anda bersama DATO ye.....memang sporting habis.....hahhahhaha

ini adalah MENU kami malam tadi.....masakan kampung...emmmm best


ha..ni dia penyanyi hensem malam tu......aku lupa plak nama dia....tapi khan2 la...dia tgh tunggu nak siapkan album nanti........jgn tak beli.......suara dia memang best dan tuannya pun emmmmmmmmmmmmmmmmmm.....hensem............

ni plak aku tak ingat lagu apa...tapi semuanya sememangnya betul2 sporting...time ni lah kita org lepaskan tension...menari poco2..biasala itu tarian rasmi group kita org...cuma aku je yang tak reti2 nak menari poco2...nampak memang senang...cuba menari rasa cam nak terbelit je kaki aku ni..hehhehhe

ni plak semasa tarian "chacha"...memang kelas la dia org menari...aku tak pandai sgt nak menari chacha ni.....tapi layan jelah......

ni 2 org penyanyi perempuan....suara dia org mak oi best giler......nyanyi lagu dangdut...dan lagu daerah kelantan ni...memang 5 bintang lah bagi kat dia org punya suara........

last punya function kami malam tu.....dia org pasang lagu kegemaran aku la plak...."dont cha"...huhuhu nasib baik la aku tak naik angin sgt....dah lama dah pencen ni.......kan tiba2 je aku naik angin kat situ terkejut plak....dia org tak habis2 tarik tangan aku nak aku menari jgk...tapi...konon2nya malu......huahahhahhahha dalam hati best jgk tu.....huhuhu ..




Malam ni adalah hari last sambutan utk hari raya kali ni...dah habis dah open house atau private funtion atau segala jenis.....ari tu aku ada nak diet..tetapi di sebabkan oleh bebrapa sebab yg tak dapat di elakkan ..so aku terpaksa menarik balik utk diet buat sementara waktu...ahaks.....byk sangat nak kena apegi open house..tu pun byk jgk di tolak..tapi kali ni aku memang tak boleh tolak...biasanya dulu semasa aku masih bergelar 'D'....kenala jgk hadiri segala jenis majlis dan protokol2 byk nak kena ikut sampai aku naik rimas......aku ni jenis yg suka enjoy atau bebas dan bukan jenis yg suka ikut2 protokol..aku suka jadi diri aku dan bukan org lain..... enjoy dan bebas itu bermaksud aku sukakan jadi diri aku dan bukan jadi org lain....tapi kena tgk jgk tempat la kan..apa kata org.....tgk haluan mana yg kita nak pegi dan tgk tempat la....kan pegi tempat ceramah tak kan nak pakai skirt kot...haaa...mcm tulah kira2nya maksud aku.... dulu aku aktif jgkla berkelab.....kalau ada hari kebesaran ke..atau apa2 ke....kita org mak2 'D' ni akan berkumpul dan buat meeting nak adakan majlis kat mana2..atau function apa....dan mcm2 lah...ada sampai ke hulu pegi melawat org2 asli...semuanya KENANGAN TERINDAH lah bagi aku..... sekarang masih jgk aktif tapi tak aktif mcm dulu la.......tgk tempat..masa ...dan rajin je nak pegi ke tak...hehhehhee.....tapi malam ni kita org berkumpul semula kat ........... dan mcm2 topic jgklah yg kami sempat bualkan.........dan nak kan aku aktif balik...tapi tgklah dulu...aku lebih selesa mcm sekarang...buat hal aku...dan pegi mana je ..atau makan je kat mana aku nak makan..takde nak kena jaga atau apa2........oklah next topic...panjang lebar aku bercerita ni plak....kan u all mengantok plak baca coretan panjang lebar aku ni...

5 Comments:

lily lotus said...

sakan u! meletoppps :P

DatinDiaries said...

huhuhu memang meletop la....tapi sis dok jd pemerhati je...hhehe

Org Putih said...

Huhuhuhu...

Waduh! Kamu melawa sakan, seronok yer...

Bertuah kamu punyai suami yg memahami sebegitu.

Semoga kamu berdua kekal selamanya. Aminnn...

DatinDiaries said...

memang berTUAH sangat la org putih...saya dapat suami yg MEMAHAMI saya ni...semoga kami akan bahagia selamanya dan kekal selamanya....

ps;ko guane org putih

Anonymous said...

INGATLAH....KIAMAT HAMPIR DEKAT..BALIK LAH KE PANGKAL JALAN..