October 13, 2008

BUNGA RAMPAI....


ni bukan buat2 bz tau.....ni memang bz tak hengat punya..yelah dah berapa minggu aku tak masuk kerja kan.....kan kena potong lak gaji aku kat boss aku ni...kesian kat aku...huhuhu


Memang betul2 asyik dok buat bunga rampai dia org ni....sebenarnya aku la yg suruh dia org posing selamba derkk je.......hhehe

ni plak tgh menyediakan bunga rampai ....tgh menghiris daun pandan.....biasanya aku yg buat tapi kali ni penyakit 'M' dah dtg....so aku pas kan kerja ni kat dia org......je yg buat

Bunga Ros dan Melur utk di hiaskan di atas bunga rampai dan sekaligus utk menambahkan keharuman bunga rampai tersebut.

Bunga2 segar akan menghiasi setiap kolam dlm spa aku ni....


salah satu gambar yg paling aku suka





Menuruni anak2 tangga SPA aku ....nak balik la ni....nak ambik anak2 sekolah dulu.....ni suami aku la yg ambik gambar...rajin betul.......dia memang tak tahu apa nak buat...kali ni dia plak yg tukang ambik gambar aku......asyik aku je yg ambik gambar dia...hehhe


Dah lama aku tak story mory pasal SPA aku ni......bukan apa kan boss aku marah plak kat selitkan story pasal SPA ni....biasanya setiap hujung minggu SPA aku ni buatla bunga rampai...utk kekalkan bau2an bungaan gitu.....bila dah siap sememangnya harum semerbak bunga rampai ni sampaila ke bawah.....bunga2 plak aku akan pastikan aku memilih bunga2 segar....seperti rose...melur...kenanga...dan mcm2 jenis bunga lagi .......dan akan di titiskan dgn aromatheraphy oil jenama aku sendiri......aku akan ceritakan serba sedikit pasal kerjaya aku dan jgk apa bidang yg aku ceburi pada next topic ya.......

3 Comments:

cHaDacHaDa said...

boss marah katanya..

big boss tuh yg relax cuti panjang..

ngeh!ngeh!ngeh!

P.S ehh..kakyu CEO kan?
lalalalalala~~

lily lotus said...

bestnya klau dpt join..ada keja kosong tak..hik hikk

DatinDiaries said...

huhuhu....kita makan gaji je....tapi gaji tak dapat2...waaa...waaaa