September 23, 2008

BUNGA2 CINTA....





Cantikkan.............




Tajuk lagu kat atas tu...tiba2 je plak aku rasa cam nak menyanyi la plak...dah lama aku tak pegi karaoke.....bestnya kalau dpt menyanyi ni ...bolehla aku release kan kepala aku ni...suara tu sedap memangla sedap.....ahaks....pasal sedap sgt la aku tak jadi penyanyi risau nanti penyanyi lain tak bleh cari makan kerana aku.....tak nak la aku mcm tu..........huhuhuhuhu ( perasan )... kalau jadi artis aku rasa aku lah yg paling TOP dan hari2 keluar kat majalah dan paper pasal GOSIP2 ni...tak jadi artis pun mcm2 FITNAH dan GOSSIP aku dapat.......kalau jd artis.....menangis tak berlagu la nampaknya...kesian kat artis2 kat luar sana ye..yg selalu kena GOSSIP tu.... nak buat FITNAH atau MENGATA org tu memang la salah dan HARAM di sisi agama....kalau FITNAH atau MENGATA tu betul takpe jgk....tapi kalau dah FITNAH tu namanya...so sendiri mau ingatlah....... ish aku ni dah tersasul ke topic lain plak ni ari ni...saje je..tak nak bosan ...asyik dok tulis topic pasal khawin je ni semenjak 2 menjak ni.....saje je release kan kepala dan cari idea balik...apala yg aku nak tulis ni.....coz tinggal hanya 1 topic je lagi..... topic ni plak kisah pasal bunga api yg adik aku pasang time berbuka puasa ari tu....time akad nikah aku la....nasib baik takde yg tertelan nasi.....ada yg telan dah sampai perut la...maksud aku apa ekk.....lupa ingatan jap...... ini lah di antara gambar2 yg sempat adik aku ambik cahaya2 bunga cinta kami....huhuhuhuhu....

2 Comments:

lily lotus said...

meriahnya cinta bunga api ;)

DatinDiaries said...

huhuhu memang meriah...nasib baik tak tercekik nasi je...terkejut bunyi mercun tu