August 12, 2008

TAK SIHAT......

Hi.semua.....dah lama rasanya tak update kat diaries kesayangan aku ni........bukan apa cuma masa sekarang sememangnya amat atau terlalu sibuk sgt.....byk sangat benda2 yg nak kena buat....jadi semuanya dah selesai dan alhamdulillah semuanya dah ok....cuma keadaan aku sekarang ni masih lagi demam....nak kata demam yg serius tu taklah.....cuma rasa tak sedap badan dan jgk mulut masih lagi rasa tawar2......yelah bila dah tak sihat mcm ni lah...nak joint atau perjumpaan club pun dah lama aku tak ikuti...tak larat sgt nak kena balik sampai lewat malam....aku lebih bykkan masa kat rumah je.....cuma nak update diaries je belum sempat...coz malas nak menaip.....penat....
dan aku berharap agar kesihatan aku akan cepat2 la sembuh....tak larat la mcm ni...nak pegi hospital takut....takut kena tahan dlm wad....tapi kalau dah tak larat atau terpaksa ...terpaksala aku pergi hospital jgk kot...mlm ni mcm biasa nak kena hantar anak2 ke qiraati plak.....dah lama jgk dia org ni cuti....mlm ni nak kena hantar jgk la.....ni minggu depan cuti sekolah plak.....
minggu depan adalah minggu utk aku dan anak2 bershopping sakan nampaknya...yelah sebelum puasa ni...aku ingat nak siapkan semua yg ada sangkut paut dgn Hari Raya kecuali makanan la....
malas la nak berebut2 atau nak shopping time org ramai2 ni....rimas la.....nak beratur la...mesti punyala panjang.....baik aku standby je apa yg patut cuma dr segi pakaian je dulu kot....dan sebagainyalah......
LOVE U...........

2 Comments:

fox said...

demam lagi wak? jgn kena demam "cikungunya" dh le. tangkap sendi tu nanti.

DatinDiaries said...

demam dah ok ckit...cuma bdn masih lagi lemah2 je