April 21, 2008

BUFDAY....PARTY...................


acara memberi hadiah kepada tetamu yg hadir mlm tu.....



ha baju hitam ni leader PROPERD kelantan....byk makan weh..hehhehe


cuba tgk apa yg melekat kat kepala Berdie.....kasut anak aku rupanya...hak hak hak


























birthday cake....


Sambutan birthday anak2 saya hari tu memang betul2 meriah....dan saya berterima kasih kepada semua yg menjayakan majlis ni dan jgk pada semua kawan yg hadir....dan harapnya kalau di panjangkan umur dan di murahkan rezeki tahun depan saya akan buat lagi meriah.....as long as my daughter happy...tu yg paling penting.penat memang tak boleh nak cerita dan tak boleh nak gambarkan.......memang betul2 penat...muka pun berminyak dan boleh goreng ikan ...punyala berminyak muka ni...tapi buat kerja byk2 pun tak kurus2 jgk...hehhehee....nanti bila saya kurus.......siap la...huhuhu.........anak2 saya pun memang hapy sgt2 time hari jadinya...mana tak nya ramai kawan dia yang hadir..........saya betul2 puas hati dgn majlis kali ni........terima kasih utk semua.....ni gambar masa hari jadi anak2 ....

4 Comments:

cHaDacHaDa said...

meriah sekali!!
chumel jek kek~!

DatinDiaries said...

kek tu idea kak u sendiri tu....

cHaDacHaDa said...

whoa!kelesss idea kak u..
esok2 glamourlah style kek gituu..

DatinDiaries said...

hehheee....ye ke chada.....