October 20, 2008

HANTAR ANAK2 SEKOLAH

Helo kakak.........

sorang gaya Rock....sorang plak gaya Peace.......emmmm........ni dah nak keluar rumah ...tapi sempat lagi si Kak Ngah nya snap gambar ni....emmmmmm...memang confirm lah suka bergambar nampak gayanya......

ni pandai2 dia org sendiri yg ambik gambar.....nak pegi sekolah pun masih sempat posing dgn keropok kat tangan tu.....rambutnya mahal betul hari ni.........siap bagitau kat Bibik dia..nak buat rambut cam Mommy......ala2 70an gitu.......huhuhuhu....



Hari ni dapatla aku hantar anak2 sekolah dgn shamil......setiap minggu kami akan pastikan akan bersama...kalau dia tak balik..aku yg jumpa dia....jarak jauhlah katakan...tapi kasih sayang kami bertambah erat...dan rindu-rinduan gitu...dan aku serta anak2 mayb akan berpindah terus ke KL nanti..setelah semuanya aku selesaikan kat sini...dan ada perancangan yg kami akan lakukan bersama nanti......tunggu masa...hari...dan waktunya sahaja.......cuma buat masa sekarang mcm nilah kami...seminggu sekali pasti akan kami berjumpa....dan sayang kami semakin hari semakin kuat........
hari ni tak byk tempat yg kami pegi dan buat......hanya singgah kat SPA jap ...hantar anak sekolah...dan byk masa kat RUMAH je.....emmmm.....menghabiskan masa bersama.....Honeymoon pun belum bermula lagi.....insya'allah awal tahun depan Honeymoon kami akan bermula...

2 Comments:

lily lotus said...

oo..ur beloved hubby stay kat KL n u kat kelantan?? huhuhuu..windunyaaaa!

btw klau u buka spa kat KL..for sureeeee i nak gi..hikss

DatinDiaries said...

hehehhee.......tu la windu2 la gitu....
dlm perancangan sekarang ni...nak bukak kedai makan.....nanti kena dtg tau